x

SLOBA JE UŠAO U ZADRUGU I KAD JE ČUO LUNIN GLAS RASPAO SE: Priznao šta osjeća prema bivšoj ljubavnici, a kad ona čuje, neće joj BITI DOBRO!

Luna Đogani i Sloba Radanović obilježili su godišnjicu veze koju su počeli u „Zadruzi“, iako su romansu prekinuli prije nego što se rijaliti završio. Sloba se prije dvije noći vratio na „mjesto zločina“ i bivšoj djevojci se obratio kroz glas drveta mudrosti, a Radanović je otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu dok je slušao Lunu kako se prisjeća trenutaka koje je sa njim provela u „Zadruzi“.

- Nije mi lako kada vidim da je Luni teško i da pati, jer sam ljudsko biće. Ne želim to nikome, ali naglašavam da se ovdje ne radi ni o kakvoj ljubavi, pomirenju i emocijama - kaže Sloba, koji je prije odlaska u „Zadrugu“ gostovao u emisiji kod Dušice Jakovljević, i otkriva da nije znao da će mu produkcija dati specijalni zadatak.


- Došao sam u emisiju da normalno odgovaram na sva pitanja koja su mi postavljena. Nisam ni znao da ću biti drvo mudrosti, ali mi se svidio prijedlog jer sam učinio jedno dobro djelo. Luna je dobila pjesmu bez ikakve nadoknade drvetu. Bilo bi mi krivo da je bila uslovljena da oda neku tajnu ili dobije zadatak kako bi joj pustili pjesmu - priča Sloba.


- Ne želim od svog ulaska u „Zadrugu 2“ da pravim pompu, niti da se vode polemike oko toga šta i zašto. Nisam ušao da bih se sa nekim pomirio ili zbog toga što prema nekome gajim emocije - zaključio Sloba.

Podsjetimo, Sloba je sa Lunom razgovarao u rajskom vrtu, a tada mu je bivša djevojka priznala da stalno misli na njihovu vezu i vrijeme koje su proveli zajedno.


- Na šta te podsjeća današnji dan? - pitao je Sloba bivšu djevojku.

- Na dan kad je započela moja najveća ljubav. Čudno se osjećam, cijeli dan mislim o tome, ali sam srećna i tužna. Vraćaju mi se samo lijepe stvari, kao neki film. Razmišljam o tome kako smo provodili vrijeme, kako je sve izgledalo - odgovorila mu je Luna, a Sloba ju je pitao da li želi da joj drvo pusti neku pjesmu.

- Ako može „Samo se noćas pojavi“, tu sam pjesmu posvetila njemu - rekla je Luna, ne znajući da razgovara sa Slobom.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.