x

Sloba progovorio o pjevačici sa kojom je navodno varao Kiju!

Pinkova zvezda Slobodan Radanović veliku popularnost stekao je tokom učešća u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, a otkad je napustio Bijelu kuću, poslovne ponude pljušte!

Tokom boravka u Bijeloj kući Sloba je više puta bio u centru pažnje zbog njegovih navodnih afera sa koleginicama, među kojima je i Dušica Grabović, sa kojom je on, kako se spekulisalo bio čak i neposredno pred ulazak u ''Zadrugu''. Pjevač je odlučio da otkrije istinu o odnosu sa atraktivnom pjevačicom!


- Dušica i ja smo prije ''Zadruge'' bili u super odnosima. Pjevao sam joj prateće vokale na pjesmi. Baš smo bili u super, korektnim odnosima. Bili smo samo u prijateljskim odnosima. Mi smo se upoznali tako što smo sarađivali na toj njenoj pjesmi i možda smo se jednom poslije toga vidjeli - rekao je Sloba i otkrio koja pjevačica je Mariji Ani rekla da je on bio sa nekim koleginicama.


- Marija Ana je rekla kako njena najbolja drugarica zna da sam ja bio sa nekim pjevačicama. Znam i ko je to njoj rekao. To je Tamara Radmilović, djevojka sa kojom je ona snimila pjesmu. Uopšte ne vidim razlog zbog kojeg bi Tamara to izjavila. Ona je djevojka koja je sa mnom nastupala 100 puta. Ona je atraktivna djevojka, znam joj i bivšeg dečka, i sa njim sam bio u dobrim odnosima, niti sam imao neki nastup da mi je prišla neka djevojka dok sam pjevao sa njom, tako da ne znam na šta je uopšte mislila, niti zašto je to uradila - otkrio je Radanović.



(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Registriran sam za izdavanje zajmova po vrlo niskoj stopi od 3% godišnje. Radim s timom stručnjaka kao štabova i dajem istovrijedne zajmove za odobravanje. Sve vrste zajmova kao što su hitni krediti, zajmovi za konsolidaciju duga, auto, vozila, kamion krediti, poslovni zajam, financiranje / financiranje, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poljoprivredni krediti, zajmovi za izgradnju i još mnogo toga. Posjetite danas na ([email protected])