x

Sloba Radanović: Hoću da se pomirim sa Kijom, neću da zavlačim Lunu!

Sloba Radanović uspio je da sumira utiske nakon završetka rijalitija "Zadruga", kao i da dobro razmisli s kojom će od svoje dvije ljubavi ostati nakon svega što je prošao. Zatekli smo ga na žurki u Bijeloj kući u Šimanovcima i priznao nam je da se tu osjeća kao kod svoje kuće:

- Posljednjih 24 se najbolje osjećam. Vratio sam se u ovu kuću. Ovo je bila moja kuća više od devet mjeseci. Čudno je kad svoju pravu kuću ne doživiš kao svoju, u njoj sam bio kao poslovno, a "Zadruga" mi fali kao moj pravi dom.

Da li si se plašio osude nacije? 

- Nisam se plašio, ali sam bio svjestan toga da moraju da uslijede posljedice. Ali imam dosta podrške i poslije svega.

 Da li su tvoji roditelji sada dobro ako se uzme u obzir da su prošli užasne momente?

- Moji su jako emotivni, pa su tako i reagovali - previše emotivno. Prvu noć sam sjedio s njima do devet ujutru. Bilo mi je dosta prijatelja. Potrudili smo se da ne spominjemo rijaliti. Njima je bilo mnogo gore nego nama. Kada sam pogledao snimke, sve je izgledalo mnogo strašnije nego što zaista jeste.

Šta su ti zamjerili?

- Zamjerili su mi što sam se pravdao. Oni su meni rekli da idem srcem i da radim kako mislim da treba. Nikada mi se nisu miješali u život. Ako mi je sreća da budem Lunom, da budem s njom, ako mi je sreća da budem sa Kijom, da budem s njom, ako mi je sreća da budem sam, da ostanem sam.

 Da li si konačno odabrao Kija ili Luna?

- Mnogo sebično zvuči kada se kaže da ja treba nešto da biram između njih dvije.

Kako će se stvari dalje odvijati?

- Sa Kristinom želim da porazgovaram, s njom ću prvo porazgovarati. Pitali su me za razvod, rekao sam 99 odsto da, ali uvijek ostaje taj jedan odsto. Neka bude nikad ne reci nikad. Potrudiću se da riješimo taj problem koji imamo i šteta što to nismo uradili prije rijalitija. Što sam dozvolio da se to izdešava ovdje, ali nadam se da ćemo naći neki zajednički jezik oko tog rješenja ma na koji način bilo.

Da li je istina da si dobio prijeteće poruke?

- Pronašao sam prijeteća pisma kod mojih roditelja u sandučetu. Bili su tu novinski naslovi sa slikama na kojima su mu kopali oči i pisali da umrem. Čuo sam da su to neki klinci, pa im ne zamjeram.

 Znači ništa od pomirenja sa Lunom dok ne riješiš problem sa Kijom?

- Da, neću nikoga da zavlačim i zamlaćujem. Dok sve ne bude izašlo na čistac, neću ni da ona razmišlja o tome, neću ni da ja razmišljam o tome, samo čekam da se sve riješi i da sve bude pod konac.

Šta su ti rekli Đoganijevi i Atijasovi?

- Zahvalili su mi što sam uvijek bio tu za Lunu bez obzira na to pod kakvim okolnostima smo završili. Oni su svjesni da sam ja uvijek bio tu za nju. Rekli su mi da ne krivim toliko sebe i da ne dozvolim da me krivica pojede.

 Djelovalo je kao tvoja taktika kada si prišao Kiji nakon smrti njenog oca. Da li je bila igra ili je bilo iskreno?

- Nije postojala nikakva taktika. Kada se Kristini desio taj nesrećni slučaj s ocem, ta stvar me je resetovala i vratila u realnost, to je pravi problem. Zaboravio sam na odnose. Vratile su mi se emocije. Neću da lažem. Luna se nakon toga postavila drugačije prema meni.

 Da li se desio famozni poljubac iza škode ili ne?

- Nije se desio poljubac! Sve ostalo je istina.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.