x

SLOBA RADANOVIĆ POD CRNOM MAGIJOM OD KADA JE U ZADRUZI: Ovo su efekti koji to dokazuju?!

Sloba Radanović se u Zadruzi, barem ako je suditi komentarima gledaoca, predstavio u negativnom svjetlu, pa je čak i svoj talenat bacio u drugi plan. 

Sloba je velikim dijelom iznio prvu sezonu Zadruge, s tim da ima ulogu negativca. Barem tako pokazuju komentari na oficijalnoj stranici Zadruge, gdje je gotovo nemoguće pročitati nešto pozitivno za njega. 

I sama Kija je istakla kako ovo nije onaj Sloba kakav je bio vani, da ga ne prepoznaje, da ju je blam što će ljudi pomisliti kako je bila s ovakvim čovjekom. Upravo to što se u rijalitiju predstavio ovako, a mnogi tvrde kako je vani drugačiji, navelo je pojedince da pomisle kako je Sloba pod crnom magijom. Ovo je jedan od istaknutijih komentara na tu temu. 

- "Efekti crne magije se najbolje pokazuju na ovom izobličenom balvanu. Uporedite samo facu na ulasku do dejstva magije, način komunikacije i danas. Totalno odsustvo bar trunke morala, saosjećanja, prepun nadobudnosti, zla, histerije...Ja iskreno mislim da je Kristini najgore od svega taj blam da će neko pomisliti da je ona sa ovakvom osobom bila 5 godina i sklopila i građansko i crkveno vjenčanje. A za produkciju poruka, vidio sam da sakrivate komentare, to sam primijetio kada se odlogujem sa kanala, pa da vam poručim, dislajkove ne možete sakriti", glasi jedan od kometara. 

Kako je ovo ozbiljna tema, mi nećemo suditi koliko ima istine o tome, a vi svakako pišite Vaše mišljenje. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.