x

Sloba Radanović prvi put javno opleo po Marku i Luni!

Sloba Radanović vratio se treninzima, a priznao je da je vježbao i kući. Potom je pjevač pomenuo i djevojku Jelenu Đuričanin, a šuškalo se da su raskinuli.

- Radili smo i kući, ali nije bilo ovako. Ili je tu prijatelj ili djevojka, ne volim da vježbam sam", rekao je Sloba kog su pitali da je sve sa djevojkom u redu:

"Hvala Bogu, sve je u redu. Nemam ništa u planu (svadbu), prvo da se vratimo u normalu, možda me šutne (smijeh) ako ne budem radio. Šalim se, ubijeđen sam da bi ona i tada ostala sa mnom. To jeste prava ljubav."


Marko Miljković je u rijalitiju rekao svojoj djevojci i Slobinoj bivšoj Luni Đogani da prestane da priča loše o Radanoviću.

"Lijepo od njega. Do juče je on taj koji je pričao gluposti o meni. Želim im da uspiju ako misle da su jedno za drugo, da sačuvaju živce i opstanu napolju", kazao je on u "Premijeri".





Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy