x

SLOBA U JUTARNJEM GOSTOVAO SA ŽENOM I LJUBAVNICOM: Kija rekla da se razvodi, a njegova reakcija je NEPROCJENJIVA! (VIDEO)

Ljubavni trougao Kija Kockar, Slobodan Radovanović i Luna Đogani nastavili su da skreću pažnju medija i poslije završetka rijalitija. Sloba i Kija su u jutarnjem programu sjeli jedno pored drugog, dok je Luna sjedila na potpuno suprotnoj stani, preko puta njih.  

"Čestitala samo joj čim je pobijedila", rekla je Luna Đogani.

"Naša je pobjeda što smo izdržali toliko i sad uživamo", rekla je pobjednica Kija.

A onda su pričali o tome šta bi promijenili u svom ponašanju u rijalitiju da mogu. 

"Ja bih voljela da sam bila malo jača, da nisam plakala. Tješim se jer je sve to za ljude. Ali kad gledam, ne bih ništa, jer je to život. Odvijali su nam se tu svi lični problemi", rekla je Kija.


"Prije svega ne bih dozvolio da ulazim u konflikt sa bilo kim tamo. Gubio sam živce bez razloga. To mi je sve smiješno. Krivo mi je što sam psovao, vrijeđao", rekao je Sloba u Jutarnjem programu na Pinku.

"Psovke, moje ponašanje na kapiji, taj slom. To bih sigurno mijenjala, ali tako. To su bili naši životi, kako je rekla Kristina", dodala je Luna.

Na pitanje voditeljice kako je razvod definitivan, Kija je odmah potvrdila: "Da", dok je Sloba ćutao i na ponovno pitanje kroz kiseo osmijeh rekao: "Pa, da, eto..."



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.