x

SLOBA U ULOZI SPONZORUŠE? Kijin bivši uhvaćen sa kćerkom biznismena i vlasnika hotela! Ne stiže obići roditelje u Zrenjanin, a bez problema ode do Banja Luke!

Rijaliti učesnik i bivši suprug Kristine Kockar uhvaćen je u Banja Luci sa novom djevojkom! Radanović sve češće odlazi u ovaj grad kako bi se viđao sa Tamarom Janković, kćerkom vlasnika poznatog banjalučkog hotela i moćnog biznismena.

“Sloba voli djevojke sa parama, tako da nije čudo što je izabrao Tamaru čiji otac je jedan od najbogatijih ljudi u ovom dijelu države. Kao, zaljubljeni su i vole se, ali znajući njega, vrlo vjerovatno ih još ima dvije, tri sa strane,” priča izvor upućen u privatni život nekadašnjeg supruga Kije Kockar, piše Svet. No, to nije sve!


Nakon što su se na internetu pojavile njegove fotografije sa novom djevojkom iz Banja Luke, pojedine fan stranice Slobe i Lune su optužile pjevača kako ne posjećuje roditelje u Zrenjaninu. Navodno, Radanović se vadi na to  kako od poslovnih obaveza ne stiže da ode do rodnog grada i roditelja, ali zato bez ikakvih poteškoća nađe vremena da otputuje do bogate djevojke u Banja Luku. Čini se kako su Slobu zavela svjetla velikog grada, pa je odlučio da postane Beograđanin, ili pak Banjalučanin?! 


Inače, Sloba je i od ranije poznat po tome što ga je Kija izdržavala, a u rijalitiju žalila kako je bukvalno ona morala da obavlja neke stvari za njega i tjera ga da radi. On je navodno ljenčario, igraio igrice i odibjao da pjeva za bilo kakav novac. 


(Svet/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.