x

SLOBINA LJUBAVNICA NAZVALA NJEGOVU ŽENU KU*VETINOM: Kija je damski iskulirala i samo jednom rečenicom joj ZAPUŠILA usta! (VIDEO)

Luna Đogani sinoć je izazvala skandal kada se potukla sa Slobom Radanovićem, a u jeku svađe ona je napala i izvrijeđala i njegovu suprugu Kiju.

Luna je pobijesnila kada je vidjela da je Sloba tokom žurke igrao sa Kijom, a zatim joj i otpjevao pjesmu "Samo jednom srce voli". Žurka se u ranim jutarnjim satima završila tučom Lune i Slobe.

Kada je nakon svega ovoga već pobijesnila Luna zatekla Kiju i Slobu zajedno u sobi, potpuno je poludjela i počela da urla na Kockarevu. Kija je najprije pokušala da ne obraća pažnju na to.


- Skloni se! Ja te u usta nisam uzela. Zamolila bih te da se skloniš. Izađi napolje! Izađi napolje ti si djevojko bolesna, ispala ti je pi*ka! Iskulirajte me iz vaših svađa! - govorila je Kristina Luni.


Međutim, tu nije bio kraj. Ostali ukućani, ali i obezbjeđenje, izvukli su Lunu napolje iz sobe za izolaciju, koju je nakon nekog vremena napustila i Kija, kako bi otišla da iz kuće uzme sve što je potrebno da Slobi dezinfikuje ranu koju je zadobio tokom okršaja sa Lunom.

Čim ju je vidjela u dvorištu, Đoganijeva je počela da urla na nju:


- Ku*vetino! Ku*vetino jedna, šta me gledaš! - drala se Luna, dok su ostali bili u šoku.

Kija se trudila da se ne obazire na salvu uvreda koje joj je blogerka uputila, a zatim je otišla u izolaciju gdje je njegovala Slobu.


- Au brate, daj ruku da vidim! Je*ote, jesi li normalan? Hoćeš da idem da je prebijem? Rekla sam ti, sintetika! - govorila je Kija Slobi, prozivajući Lunu.

Njih dvoje su nakon toga zajedno legli da spavaju, ne obraćajući pažnju na nervni slom Đoganijeve.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.