x

Slobina majka: Pomozite, budala će mi ub.ti sina!

Kija Kockar navodno je nasrnula nožem na bivšeg supruga Slobodana Radanovića i prijetila da će ga ubiti, njegova majka Draginja ne prestaje da plače i u strahu zove sina da se vrati u rodni grad.

Ona ne može da spava zbog stresa, ne pomažu ni lijekovi.

– Iako je Sloba dobro i nema ozbiljnije povrede, njegova majka ne uspijeva da se oporavi poslije saznanja da ga je Kristina napala nožem usred noći. Od drugih je saznala, a tog jutra počeli da je zovu i pitaju za Slobu i njegovo stanje. Čim ga je pozvala počela je da plače, pitala ga je da li je to istina i da će umrijeti. Ona od tada otežano diše, a lijekovi za smirenje ne pomažu – otkriva izvor.

Ona se povjerila komšinici, kako izvor kaže.


“Mora neko da mi pomogne, ta budala će ga ubiti! Majka sam i znam da Kristina neće stati dok ne uzme život mog sina”, rekla je navodno ona.

“Sloba zbog poslovnih obaveza ne može da dođe kod roditelja i da pomogne da se njegova majka oporavi od ogromnog stresa. Zove je na svakih pola sata kako bi je smirio, ali ona kad god mu čuje glas počne da plače. Govori mu da se plaši da će Kristina kad tad uspjeti da ga ubije i da već godinama zna da će se taj odnos završiti kobno”, kaže izvor.

“Kako Kija nije kažnjena i slobodno šeta gradom kao da nije uradila ništa, jadna žena jedva uspijeva da trepne, čak ga je uslovila da će biti mirna samo ako se on vrati u Zrenjanin, a on da bi je smirio, slagao ju je da će se do kraja godine vratiti u rodni grad i obećao joj je da će uzeti obezbjeđenje”, otkriva izvor za Alo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.