x

SLOBU NATJERALI DA OSTAVI LUNU: "Pinkova zvezda" otkrila sve o LJUBAVNOM TROUGLU, Radanović joj se POVJERIO!

Slobu Radanovića su natjerali da ostavi Lunu Đogani, tvrdi pjevačica Zlata Đurković! Ona je u rijalitiju "Zadruga" otkrila pravi razlog zbog kog pjevač ne želi da bude sa blogerkom, s kojom je prevario suprugu Kiju Kockar pred kamerama.

Zlata je ispričala Luni, Mirku Gavriću i Adamu Đoganiju da joj se Radanović povjerio na jednom zajedničkom nastupu.

- Sloba mi je otkrio zbog čega nije sa tobom. Ne smijem da ti to ispričam. To su ipak informacije iz spoljnjeg svijeta, a i ne bih da pominjem ljude koji nisu ovdje - započela je razgovor "Pinkova zvezda", na šta je Đoganijeva skočila kao oparena:


- Molim te, reci mi! Da li bi meni bilo lakše ili teže kada bih to znala?

Đurkovićeva je dodala kako vjeruje da bi joj bilo teže, ali je na Lunino insistiranje odlučila da podijeli s njom svoja saznanja:


- Nastupali smo nedavno zajedno. Pitala sam ga šta se desilo tačno sa vama i zbog čega poslije svega niste zajedno. Odgovorio mi je kako mu je viša instanca rekla da se skloni od tebe. Zato što tu priču neće nacija. Eto, zbog karijere je to uradio.

Adam je na to kratko upitao da li misli na Slobinog menadžera, ali je Zlata ostala nedorečena. U priču se odmah uključio i Gavrić:


- Je l' shvataš šta ti ona priča? Sve je jasno ko dan!

Pjevačev menadžer Goran Lečić tvrdi da se ne miješa u privatan život ljudi sa kojima sarađuje, ali priznaje da je posavjetovao Slobu da se distancira od priče sa Lunom i Kijom.


- On sam odlučuje sa kim će biti u vezi i u to mu se uopšte ne miješam, niti mu bilo šta naređujem. Izgradili smo odnos na poštovanju. Ali smatram, i to sam mu i rekao, da bi trebalo da se što prije distancira od priče sa Lunom i Kijom i stavi akcenat na pjesme. Interesovanje za taj trougao će trajati još neki mjesec, a da bi Sloba imao ozbiljnu karijeru, mora da je gradi na kvalitetnoj muzici i nastupima - priča Goran, koji na pitanje da li je prvi korak ka Radanovićevom pokušaju da stavi tačku na prošlost njegovo priznanje da mu se sviđa nova djevojka odgovara:

- Ako je to rekao, onda to nije taktika, već je iskren.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.