x

brutalno

Slobu u emisiji pitali za pobjedu Nadice i Kije u Zadruzi: Pjevač brutalno iskren, nastao muk u studiju kad su čuli odgovor!

Iako izbjegava da javno govori o bivšoj supruzi Kiji Kockar i tašti Nadici Zeljković, pjevač Sloba Radanović odgovorio je na škakljivo pitanje vezano za njihovu porodicu.

U okviru rubrike "Šta bi radije" u emisiji "Amidži šou", Amidžić je Slobi postavio pitanje zbog kojeg mu je bilo vidno neprijatno, ali je ipak odgovorio tako da je u studiju nastao muk.

- Šta bi radije, da još neko iz Kijine familije pobijedi u "Zadruzi" ili da zabrane rijaliti kod nas? - pitao je Ognjen, koji nije mogao da obuzda smijeh, a Sloba je jedva izgovorio:


"Ovo drugo", te svima jasno stavio do znanja da je više za ovaj drugi scenario nego za dalje trijumfe Kijine familije u "Zadruzi" u emisiji "Amidži šou".

Podsjetimo, Kija, Slobina bivša žena, pobijedila je u prvoj sezoni "Zadruge" i osvojila vrtoglavih 50.000 eura, a za isti iznos bogatija je postala i njena mama Nadica, pobjednica četvrte sezone "Zadruge".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.