x

''Ladies In by Jana'' u Banjoj Luci

Smiljan Mori i Ladies In zajednica: Značaj žene u privatnoj i profesionalnoj sferi života!

U Lanaco centru u Banjoj Luci, uspješno realiziran još jedan tematski ''Ladies In by Jana'' događaj, koji je okupio na jednom mjestu poduzetnice i poslovne žene iz svijeta biznisa, mode, kulture, sporta, ali i svih drugih sfera života.

Tema večeri bila je ''Značaj žene u privatnoj i profesionalnoj sferi života'', uz podršku Vienna osiguranje VIG, koji su ujedno bili i sponzori dobrodošlice.

Direktorica Vienna osiguranja VIG, Sabina Mujanović otvorila je druženje i pozdravila gošće, ali i istakla važnost podrške ženama:

"Jedinstveni i po tome što 80 posto rukovodećeg kadra u Vienna osiguranju VIG čine žene, odlučili smo i na ovaj način dati svoj doprinos u dodatnom afirmiranju žene kao oslonca u svim sferama društva i života uopšte. Uživali smo u sinoćnjem druženju sa velikim brojem izvrsnih, uspješnih, poslovnih dama, različitih profila i interesa te se radujemo ovakvim prilikama i ubuduće“.

Početak druženja obilježio je i tradicionalni koktel u kojem dame iz Ladies In zajednice najviše uživaju, jer u tom dijelu networkinga upoznaju jedna drugu, razmjenjuju kontakte, sklapaju poslovna i privatna prijateljstva, i sudjeluju u zabavnim i nagradnim aktivnostima sponzora događaja.

Specijalni gost Ladies In događaja bio je Smiljan Mori, motivacijski govornik, poduzetnik, coach i autor brojnih bestsellera, koji se bavio temom 'Značaj žene u privatnoj i profesionalnoj sferi života'', i na svoj jedinstven i motivirajući način približio gošćama, koje su sa mnogo osmijeha i pozitivne energije pozdravile njegovo gostovanje i uživale do kraja večeri.

Neizostavni su i mnogobrojni darovi prijatelja projekta koji su dodatno izmamili osmijeh gošćama, a o kojima brinu: Jana, generalni pokrovitelj projekta, Sarajevski kiseljak, Sensation novi okus dunja-kruška, Subrina, Vinarija Nuić, SHP Celex i Ladies In Magazine.

Posebnu pažnju privukla je i promocija Subrina proizvoda, od kojih ovog mjeseca, pored boja za koju, izdvajaju Hidrogen Cream i Gele Blanc, Lidera, Klas i Amai.

Svi Subrina proizvodi dostupni su u trgovinama i drogerijama širom BiH.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.