x

Smrt u domu Aleksandre Kovač: Držala sam je dok je život napuštao njeno malo tijelo!

"Neću vam pričati kako se osjećam, jer svako ko je izgubio člana porodice, zna kakva bol ti obuzme svaki dio tijela i duše i ne napušta nijednog trenutka..." Na Instagram profilu pjevačice Aleksandre Kovač osvanula je tragična vest o smrti člana porodice.

Kovačeva je ostala bez voljene mace Arete, a pjevačica se dirljivim riječima oprostila od ljubimca.

- Posljednji pogled na nebo. Moja Areta, moj mali nevaljali mrki, me je napustila poslije 19 godina. Posljednjih dvije nedjelje se polako opraštala od mene, nismo se odvajale jedna od druge i sjedile smo zagrljene po cijeli dan, okupane suncem, na njenom omiljenom mjestu, slušajući vjetar i šuštanje drveća. I onda me je jedno jutro pogledala dok sam je držala u naručju i znala sam da ne može dalje i da traži moju pomoć.


Neću vam pričati kako se osjećam, jer svako ko je izgubio člana porodice, zna kakva bol ti obuzme svaki dio tijela i duše i ne napušta nijednog trenutka. Samo ću vam reći da nikada, ni po koju cijenu, ne ostavite svoju životinju samu, na samom kraju. Bila sam sa njom do posljednjeg trenutka, govorila joj koliko je volim i držala je dok je život napuštao njeno malo tijelo. Jer u trenutku kada ste najpotrebniji biću koje vam je oplemenilo svaki dan života najvećom ljubavlju, morate biti tu, po svaku cijenu, ma koliko bilo teško i bolno i pružiti joj mir, sigurnost i oslonac. Sa Aretinim odlaskom, dio mog srca je otišao sa njom i ništa više nije isto.




(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, .............................­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­