x

oglasila se

Snežana Đurišić o pokretanju tužbe protiv učesnika Zvezda Granda: Novac ću dati djeci sa posebnim potrebama!

Pjevačica narodne muzike i članica žirija "Zvezda Granda", Snežana Đurišić u procesu je podnošenja tužbi protiv bivšeg učesnika iz takmičenja Dušana Vukadinovića i njegove majke Nate.

Ona u svom saopštenju navodi da joj je jedino bitno da se dokaže istina i da će, ukoliko sud odredi novčanu kaznu nju preusmjeriti u humanitarne svrhe.

Inače, novčana kazna za krivično djelo uvreda po zakonu može da iznosi od 150.000 do 450.000 dinara, s obzirom na to da je uvreda izrečena putem sredstava javnog informisanja.


- Ovim putem želim da se obratim svima koji se na prljav i nečastan način bave časnim ljudima. Prijatelji koji me poznaju kažu da spadam u ovu drugu kategoriju. Kako god: želim da vas obavijestim da nikakve izjave nisam davala uopšte, a ne posebno ove koje se tiču pravosuđa, odnosno kazni za učinjena djela. U postupku sam podnošenja tužbe, isključivo radi zadovoljenja odnosno ustanovljenja istine, a istina je da nisam ni pomenula, a kamoli tražila bilo kakav novac.


- Stavljanje u usta riječi koje nisam izgovorila je prije svega laž, kleveta i prljava igra. Ko god me neosnovano i bez dokaza povrijedi, snosiće odgovornost. Slučaj o kojem je riječ ovih nedjelja je predat advokatu koji će pokrenuti tužbu. To je istina i ništa drugo - kaže Snežana i nastavlja:


- Takođe mi je žao malicioznih i zlobnih osoba koji se oglašavaju na društvenim mrežama sa neprimjerenim komentarima koji govore isključivo o njima. Toliko zla i mržnje prosto je neshvatljivo, a nameće se i ono jednostavno pitanje zašto? Ne mrzim ih, samo mi ih je žao. Ukoliko sud odredi bilo kakvu novčanu kaznu, odreći ću se iste u korist liječenja djece sa posebnim potrebama - navodi Snežana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.