x

Snežana Đurišić za 2 mjeseca smršala 21 kg: Jela je samo ovu biljku, a jedne namirnice se skroz odrekla!

Snežana Đurišić smršala je 21 kilogram tako što je dva mjeseca pila samo sok od lubenice. Poznata pjevačica kaže da joj je ova neobična dijeta pomogla kada je naglo nabacila kilažu. 

Snežana ističe da danima nije jela ništa sem ovog povrća i tako je uspjela da se riješi viška.

- Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke u Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva mjeseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram - kaže pjevačica i dodaje da je i fizički aktivna:


- Imam trenera koji sa mnom radi dva do tri puta nedjeljno. S obzirom da sam bila sportista u mladosti, veoma vodim računa o tome da sam u dobroj kondiciji.

Đurišićeva priznaje da zbog previše obaveza ne stiže baš uvijek zdravo da se hrani, kao i da je slaba na slatkiše.

- Zbog posla kojim se bavim tempo života umije da mi bude veoma brz. Umijem da budem disciplinovana i da po potrebi praktikujem neki poseban režim ishrane. Sada sam najviše fokusirana na jačanje imuniteta, pa kombinujem raznovrsnu ishranu sa dosta šetnje. To mi baš prija. Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbjegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima - priča pjevačica.


Snežana je neke namirnice izbacila iz ishrane kada je počela pandemija koronavirusa.

- Potrudila sam se da iz svakog obroka izbacim hljeb, a odrekla sam se i slatkiša. To mi je pomoglo da održim dobru liniju jer se manje krećem - kaže pjevačica i dodaje da nema ništa protiv toga da neko potraži pomoć nutricioniste.

.

.

.

.

.


Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.