x

ne štedi riječi

Sofija šeta s golom zadnjicom da bi bila primijećena: Hana Hadžiavdagić žestoko izvrijeđala manekenku zbog provokativne haljine!

Sofija Milošević našla se na udaru poznate bosanskohercegovačke voditeljke i influenserke Hane Hadžiavdagić, kojoj se nije svidjelo kako se manekenka obukla za crveni tepih na jednom prijestoničkom gala događaju.

Naime, izabranica fudbalera Luke Jovića, koja je krajem marta po drugi put postala mama, na pomenutom crvenom tepihu pokazala je zbog čega važi za jednu od najzgodnijih dama s naše javne scene, ali i najodvažnijih.

Ona se za ovaj događaj odlučila za najhrabriju kombinaciju te večeri - haljinu koja nosi potpis Tjerija Miglera i čija je cijena 1.100 eura.


Sofija tada nije igrala na kartu glamura, već se odlučila za provokaciju, pa i ekstravaganciju, što se očigledno nije svidjelo Hani, koja je u svom komentaru ispod Sofijine fotografije s tog događaja napisala da je njena haljina adekvatna za parti na plaži, a ne u luksuznom hotelu.


- Haljina je za parti na plaži, ali sigurno nije za pojavljivanje na rođendanu magazina. Ovako lijepa i i zgodna žena nema potrebe da golog.za dolazi na ovakve događaje da bi bila primijećena - napisala je Hana, koja očigledno ne dijeli isti modni ukus sa zgodnom manekenkom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.