x

ŠOK! EMA LAPIN IZ "PAROVA" ROBIJAĆE ČAK ČETIRI GODINE: Poznata učesnica rijalitija završila u požarevačkom ZATVORU!

Ema Lapin (24), pjevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi", završila je u požarevačkom zatvoru jer je osuđena na četiri godine i dva mjeseca zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima, saznaje Kurir.

Pjevačica, koja se proslavila učešćem u rijaliti programima, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju. Lapinova je osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.


- U zamjenu za manju kaznu, priznala je krivično djelo i prošle nedjelje poslata je u ženski zatvor na odsluženje kazne - kaže naš izvor i dodaje da je pjevačica skoro godinu dana odlagala odlazak u zatvor.


- Presuda protiv Lapinove postala je pravosnažna još u septembru 2017. Sve do sada ona je uspijevala da odlaže izvršenje kazne, ali izgleda da više nije mogla da pronalazi opravdanja dovoljno dobra da bi ih sud prihvatio i odložio joj služenje kazne - objašnjava naš izvor i dodaje da joj se u kaznu uračunava i mjesec dana provedenih u pritvoru nakon hapšenja.


Podsjetimo, nekadašnja učesnica "Parova" bila je uhapšena 25. maja prošle godine, nakon što je policija upala u njen stan i tamo pronašla skoro šest kilograma marihuane. U stanu Lapinove, u kome je živjela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, tada je pronađena droga spakovana u 23 paketa i jednu kesu, a policija je detaljnim pretresom našla i jednu elektronsku vagicu sa tragovima marihuane.


- Nakon hapšenja Ema je negirala krivicu, tvrdeći da droga nije njena. Govorila je da joj je sve namjestio izvijesni kriminalac iz Crne Gore, koga se ona plaši. Tada je rekla i da stan, u kojem je zaplijenjena droga, nije njen, već da ga samo iznajmljuje - podsjeća naš sagovornik.

Međutim, poslije mjesec dana provedenih u pritvoru, pjevačica je odlučila da ipak prizna da je marihuana njena i nagodila se s tužilaštvom.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.