x

ŠOK ISPOVIJEST KIJINE MAJKE: Ne OSUĐUJEM Lunu, sanjala sam Anabelu i odmah sam otišla u manastir da zapalim svijeću, a evo zašto Slobini roditelji mrze KIJU...

Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, šokirana je viješću da se rijaliti Zadruga produžava za mjesec dana i boji se kako će njena kćerka izdržati svakodnevne stresove.

“Teško mi je kada gledam Kristinu. Krenem da plačem, pa pričam sa njom: ’Ajde, Kristina, izdrži, možeš ti to, jaka si.’ Kao da ona mene čuje, ali bude mi lakše. Ma ponosna sam na to što sam majka Kristine Kockar!”, kaže Nadica.

Da li ste i dalje ljuti na zeta? Njegovi kažu da ga mrzite. 

“Znate šta, ja nisam kivna na Slobu, mi nemamo tu crtu da nekog mrzimo. Tačno je da je Sloba kriv za sve, jednostavno se desilo, i to je jasno kao dan, ali ja nemam trunku mržnje u sebi, a ni ona.”


Ni kada gledate kćerku da zbog njega plače?

“Pa mnogo mi je teško što Kija pati, ali ja nemam šta njemu da kažem. Kriv jeste, ali ne mrzim ga. Žao mi je što je moju kćerku sputavao u napredovanju u kompaniji, što je zbog njega došla u Srbiju i napustila posao.”

Kažu svi da je dvoličan.

“Meni nije jasno zašto je Sloba dvoličan. Pa izjasnio se da hoće da bude sa Lunom, šta hoće od moje kćerke, meni nije jasno.”

Da li biste i vi stali uz svog muškarca iako je javno sa drugom?

“Znate, ja sam Kristininog pokojnog oca Miloša voljela više od sebe, kao što moja kćerka voli Slobu. Zato ja razumijem i Lunu.”

Razumijete Lunu?

“Ja sam sličnija Luni. I ona je sa oženjenim muškarcem kao što sam ja bila sa Kijinim ocem, koji je tada bio oženjen. Kada sam za Novu godinu bila u rijalitiju, javila sam se Luni. Šta će ona jadnica, ne shvata da je Sloba obe iskoristio. Izbezumljena je, isprao joj je mozak i Luna sada ne zna gdje će i šta će. Valjda će i Luna i Kija shvatiti kada izađu kakav je Sloba.”


Kažete da razumijete Lunu, a da li razumijete i Kiju što hoće da vrati muža?

“Ja razumijem Kiju, žena mu je i treba da bude uz njega i kada imaju nesuglasice, ali ako je ljubav Slobe i Lune velika, ona će i opstati. Kristini se čudim i divim, ne znam kako izdržava sve ovo i otkud joj toliko snage. Ja bih odustala pet puta, izašla bih ili ubila Slobu da sam na Kijinom mjestu.”

Ubili biste Slobu?!

“Ma šalim se, ali nikad ne znaš šta bi žena mogla da uradi kad se iskombinuju njena osjećanja i njegovi postupci. Svaka joj čast kada može da suzdrži svoj bijes. Ja sam je vaspitala da negativne emocije zadrži u sebi i da ne radi ono zbog čega bi joj poslije bilo žao, ali osjećanja ne može da suzbije, to je nešto drugo.”

Znate li da niste jedini koji dobijaju prijetnje od Anabele, ona prijeti i Cakani?

“Čula sam da Anabela prijeti i Cakani. Bože me sačuvaj, oni svima prijete. Cakana i Anabela sigurno se poznaju, pjevačice su, pa imaju pravo jedna o drugoj svašta da kažu.”


Jeste li uplašeni?

“Ja se ne plašim ni Anabele i Gagija, slobodno neka me ubiju, ja sam se dovoljno naživjela. Samo moju kćerku da mi ne diraju. Ja ću im reći ako dođu u Zrenjanin: „Evo slobodno možete da me ubijete ako vam smetam, ja sam se naživjela.”

Možete da je prijaviti policiji.

“Vjerujem da će me državne institucije zaštititi od Anabele i Gagija. Sanjala sam Anabelu, Bože me sačuvaj tog sna, kao krenemo mi da pričamo i dođe njen ovaj muž Andrej i prekine mi se san. Uplašila sam se, šta mi bi da nju da sanjam.”

Jel vas napala u snu?

“Ma nemam pojma, probudila sam se i otišla u manastir. Ne zato što se plašim prijetnji Anabele i Gagija već zato što volim Svetu Petku i tamo se smirim. Vjerujem u Boga i kad imam vremena, obilazim manastire.”

Vodili ste i kćerku u manastir kada je imala košmare?

“Da, Kristinu sam vodila i psihički se smirila u manastiru, nema više košmare. Ne idem ja stalno, ali kad imam vremena, odem i pomolim se.”

Živite u Zrenjaninu kao i Radanovići, da li ih viđate?

“Ne srećem nikoga od Radanovića, ali vidim da šta god da kažu na televiziji bude hit na internetu. Stalno se krećem po Zrenjaninu i nigdje nisam srela Slobinog oca i majku.”

Slobin otac Dušan kaže da ste se vidjeli.

“Duško tvrdi da me je videi, a njegova kćerka kaže da sam ga uhvatila za ruku i rekla zdravo, a evo ja se vama kunem da ga nisam ni srela ni vidjela i odgovorno tvrdim da oni lažu. Nemam ja problem da ih sretnem, ali ne volim da se laže. Kija i ja smo drugačije od Radanovića, opuštenije smo i valjda nas zato ne vole.”

Šta im smeta kod vas i Kije?

“Kod nas nema moraš ovo, moraš ono. Ma, ne moraš ništa! Šta ti se ne radi, to radi. Ako nam se ne kuha, nećemo kuhati, kupićemo ručak. I Kija je takva. Valjda oni to ne vole, otkud znam.”


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.