x

jezivo

Šok otkriće! I pretučena žena bila Urošev rob: Nju držao zatočenu u Borči, a kćerkicu (8) u Mirijevu! Ona ih je obe spasila!

Uroš Pašajlić (38) koji se sumnjiči da je svoju kćerku (8) držao zarobljenu u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, prema saznanjima Kurira, u drugom stanu u Borči, držao je zatočenu svoju partnerku (46), koja ga je i prijavila za nasilje nad njom i tako praktično sigurne smrti spasila i nesrećnu djevojčicu!

Žena, kojoj je Pašajlić slomio nos udarcem glavom, 24. marta je otišla u policijsku stanicu Palilula, imala je podlive po licu i ispričala da je Uroš nju pretukao prije pet dana, ali da je ona uspjela tek sada da izađe napolje, uz izgovor da mora nešto da obavi. Kako kaže izvor Kurira, ispostavilo se da je Pašajlić i nju, kao i kćerku, držao zatočenu u stanu.

- Njegova partnerka bila je zarobljena u stanu u Borči i nikada nije vidjela devojčicu koju je otac zarobio u stanu u Mirijevu, ali je znala da tamo ima kćerkicu iz prvog braka. On joj je stalno objašnjavao da ima rođaku koja se brine o djetetu i da on ode samo povremeno da je obiđe - kaže izvor Kurira:


- Žena je rekla i da ovo nije bio prvi put da je Uroš tuče, kao i da nije smjela da izađe iz stana bez njegovog odobrenja.

Kako Kurir navodi, Pašajlić je zapravo živio u stanu u Borči sa vanbračnom partnerkom, dok je njegova maloljetna kćerka bila sama u stanu u Mirijevu.

- Slomio je i bravu vratima tog stana, najvjerovatnije kako bi osigurao da djevojčica ne može da izađe, a kvaku je ostavljao u sandučetu u zgradi kako bi neko mogao da obiđe dijete! Policija je u petak u stan provalila tako što je lisicama kroz prostor za kvaku pomjerila jezičak i otvorila vrata - priča izvor:


- Djevojčica je potom pronađena u kadi, iza vrata kupatila koja su bila dodatno zaključana, a ključ je bio sa spoljne strane brave. U bravi je bio polomljen ključ i bila je razvaljena, a kvaka u sandučetu ostavljena navjerovatnije da bi dok on nije tu, neko mogao da obilazi djevojčicu, ostavlja hranu, provjera je i uzima račune.

Kako saznajemo, djevojčica je boravila u nehumanim uslovima, danima je bila gladna i žedna.

- Ona je prvo odvedena u Dom za nezbrinutu djecu, odakle je prebačena na Dječiju kliniku u Tiršovoj u teškom stanju. Prema riječima ljekara, da je djevojčica još samo pet dana bila u onakvim uslovima, bez hrane i vode, ne bi preživjela. Po prijemu u bolnicu nije bila u stanju da jede, govori i hoda - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je djevočica sada, na svu sreću, bolje.


- Dosta je sada bolje, pomalo jede i svi se nadamo da će biti dobro fizički, nije više životno ugrožena. Nadamo se i da će onda vremenom moći i da prevaziđe traume - objašnjava sagovornik.

Za Urošem Pašajlićem je, podsjetimo, nakon što je dijete pronađeno, raspisana potjernica, a on je uhapšen u popodnevnim satima. Kako tvrde komšije iz Mirijeva, on je preksinoć oko ponoći navodno viđen kako se krije u susjednom ulazu.


- Kad su se upalila svjetla istrčao je iz ulaza, jer je komšija izašao da prošeta psa i pokrenuo senzore. Izjurio je bukvalno, a znamo da nije iz našeg ulaza. Mislili smo da je možda neko htio da ukrade kolica za djecu ili bicikl, a onda smo ga prepoznali u novinama kad mu je objavljena fotografija. Svi u kraju su preplašeni - kaže komšinica za Kurir:

- Ispričali su nam da je djevojčica bila toliko mala i neuhranjena da je izgledala kao da je beba, ovo je užas!

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.