x

Šok prepiska: Bivša učesnica rijalitija Matoroj slala p.rno slike i zvala je na jahtu! Sanja usred noći pročitala sve i nastao lom!

Veza Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore zaista drži veliku pažnju javnosti, te se njihova veza dovodila u pitanje bezbroj puta. Uprkos svemu njih dvije skoro 2 godine uspijevaju da održe vezu koja je i dalje tabu tema.

Sada je isplivala prepiska poznate rijaliti učesnice koja je u dugogodišnjem braku ali joj nije smetalo da pošalje ekspicitne fotografije i poruke bivšoj učesnici zadruge Jovani Tomić Matoroj.

Ona je u sitne sate zvala Jovanu na jahtu i u kuću svog muža, da se vide ali prije nego što je uspela da dobije odgovor od Jovane, dobila je odgovor od Sanje Stanković.


"Svako ko mi se miješa u vezu neće dobro proći, kako bi se ona osjećala da se njoj neko miješa u BRAK? Sram je bilo svojih postupaka, neka već jednom shvati da Jovana ništa ne želi sa njom i neka je zaboravi. Nadam se samo da će njen suprug vidjeti sve ovo i da će mu biti jasno s kim ima posla i s kim je u braku", poručila je Sanja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.