x

Šok prepiska! Vranješ htio se.s sa Gastozovom bivšom!

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ ponovo je u žiži interesovanja zbog skandala sa Gastozovom bivšom djevojkom, lijepom fitnes instruktorkom Naidom Gadžo. Najpoznatijem ljubavniku meta je ovoga puta bila nedostižna.

Naime, iz prepiski se jasno vidi da fitnes instruktorka nije željela nikakvu komunikaciju sa Karleušinim bivšim još od 2015. godine do danas, iako je on više puta pokušao da je pridobije, nikako mu nije polazilo za rukom.

U porukama do kojih je Srpski telegraf došao jasno se vidi Ognjenova navalentnost, na koju je Gadžova ostala ravnodušna. Nakon afere mu je jasno stavila do znanja da sa, kako ona kaže, pi*kama nema šta da priča i komunicira. Vranješova upornost je trajala godinama unazad i u nekoliko navrata se dopisivao takoreći sam sa sobom i slao joj poruke sljedeće sadržine.


- Kako ste, gospođice?

- Nadam se da ćemo se upoznati.

- Lijepa si bila sad u subotu u Bosni.

A nakon toga, iako mu Naida nije odgovarala, prešao je na konkretnije stvari, ostavivši u nadi da će mu ona bar na neku odgovoriti i tražio odgovore na postavljena pitanja. Uslijedila su i direktna pitanja sljedeće sadržine.

- Jesi li možda u Beogradu?

- Javi se kada si u Atini.

- Pošalji mi svoj broj

- Kako si?


Na sve ovo Gastozova bivša je bila totalno imuna, sve do trenutka kada je počela afera sa pjevačicom Jelenom Karleušom i Ognjenovo iznošenje intime po novinama. Na to Bosanka nije mogla da ostane ravnodušna i svoj stav po tom pitanju mu je direktno saopštila putem poruke na Instagramu u kojoj mu je jasno stavila do znanja da sa njim ne želi nikakav kontakt i podsjetila ga da on njoj piše od 2015. godine.

- Žena koja dijeli intimu sa muškarcem je dijeli iz želje, a muškarac koji je u nekom momentu objavljuje je klasična pi*ka, a ne muškarac, a ja sa pi*kama nemam šta da se dopisujem, pozdrav - napisala mu je bez uvijanja lijepa Naida, nakon čega je on blokirao.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.