x

ŠOK! SRPSKI MMA BORAC POZIVA NA UBISTVO? Djevojke koje slušaju Karleušine pjesme su za metak u glavu odmah! JK ODGOVORILA: On je psiho, privedite ga!

Jelena Karleuša našla se na udaru kontroverznog srpskog MMA borca Dušana Džakića koji je u emisiji Balkan info izgovorio skandalozne stvari zbog kojih bi trebalo da odgovara.

– Gledam djevojke po klubovima kako pjevaju pjesme one debilke Karleuše. To je brate za metak u glavu odmah. Takve žene ne trebaju da rađaju. Treba da idu na rehabilitaciju, rekao je Džakić i zaprepastio naciju.

Zgrožena Karleuša oglasila se na Tviteru.

- Kao javna ličnost, žena i majka moram da reagujem! Ovaj nazovi borac POZIVA NA UBIJANJE ŽENA METKOM U GLAVU i to radi JAVNO?! I još nije priveden?! U zemlji gdje svakodnevno čitamo o ubijanju, prebijanju i zlostavljanju žena?! STOP NASILJU NAD ŽENAMA!  Molim sve medije da reaguju.


Pjevačica se nadovezala na cijelu priču sljedećim tvitom: 

- Nije problem ovaj psiho koji na televiziji poziva na ubijanje žena metkom u glavu. Problem je što je televizija snimak OBJAVILA i što se u komentarima ispod, stotine muškaraca SLAŽE sa izrečenim. Ja kao zaštitno lice PETA-e tražim prava za životinje, a u Srbiji su i žene ugrožene.

Inače, Dušan je ranije trenirao Veljka Ražnatovića, sina Cece Ražnatović. 


(Svet)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Gonzalez Andres, privatni kreditni zajmodavac koji je otvorio financijsku priliku svima koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod uvjetima i uvjetima jasnim i razumljivim. Javite nam se danas e-poštom na: ([email protected])