x

ŠOKANTAN INTERVJU KIJE KOCKAR: S ovim političarem bih voljela da odem na večeru, on mi je najbolji frajer!

Kristina Kija Kockar, bivša stjuardesa koja se proslavila u rijalitiju "Zadruga", dala je intervju u kojem je otkrila šta misli o političarima u Srbiji, koga najviše cijeni i da li je član neke partije.

Objavljeno je da ste tvoj suprug Slobodan i ti članovi "Zavetnika", da li je to tačno?

- Mi smo porodični prijatelji s njima. Slobodan jeste član, ali ja nisam. Ja ih samo poštujem i cijenim kao prijatelje.


Da li si ti član neke političke partije?

- Da, učlanjena sam u SPS, a to sam saznala tako što su me u toku kampanje za beogradske izbore socijalisti zvali da dođem na neki njihov predizborni skup. Pitala sam otkud im moj broj, a oni su mi odgovorili da sam ja njihov član.

Dobro onda, čiji si ti politički pristalica?

- Nisam pristalica nijedne političke partije i ne zanima me članstvo u strankama. Želim samo ono što je najbolje za Srbiju i ko god to može da ostvari, imaće moju podršku.


S kojim bi političarem najviše voljela da odeš na večeru?

- Definitivno sa Aleksandrom Vučićem, predsjednikom Srbije. Ali ne u smislu da mi se on dopada, nego bih zaista voljela da popričam s njim o politici i da čujem neka njegova razmišljanja jer je vrlo inteligentan čovjek. Znam da je to vrlo teško, ali, eto, ja bih voljela da se to dogodi. Voljela bih da je živ Slobodan Milošević, pa i sa njim da večeram, te da i od njega mogu da čujem neke stvari.


Da li si upoznala Ivicu Dačića, lidera SPS-a, i šta misliš o njemu?

- Dačić mi je super lik. Čak je jednom putovao avionom u kojem sam ja radila kao stjuardesa. Sjećam se da je sjedio pored mene dok sam radila i tu je zaspao. Mogu da kažem da je vrlo prijatan i nasmijan.

Krenula si u muzičke vode, a Dačić voli da pjeva, da li bi možda s njim snimila duet?

- Vjeruj mi da bih najradije s Ivicom snimila duet, i to neku pjesmu o Begeju, da ne bude stalno Miljacka.


Šta misliš o Vojislavu Šešelju, lideru radikala?

- Sa Šešeljom bih voljela da izađem na večeru, da mi objasni neke stvari. Kada je bio u „Zadruzi“, on je pokušavao da ubijedi Slobodana da voli i poštuje svoju ženu, međutim nije uspio u tome. Poznajem Slobodana i znam da on voli Šešelja, pa me je Vojislav tu malo i razočarao jer nije uspio da ubijedi Slobu, a vjerujem da je mogao. Tu je zakazao - rekla je Kija za kraj intervju za Alo. 


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.