x

"svašta sam radio poslije nastupa"

Šokantna ispovijest Darka Lazića: Pjevač priznao da je bio sa više od 300 žena, i dao hiljade eura na...

Darko Lazić progovorio je o svom privatnom životu i ispričao pikanterije svoje intime, dodajući da je do sada bio sa više od 300 žena, a plaćao je i pros..tutke.

Pjevač kaže da je nakon svakog nastupa u inostranstvu koristio priliku da ispuni neku od brojnih s.ksualnih fantazija.

- Čovjek koji nije platio s.ks sa pros..tutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama, i baš su dobre u s..su. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio poslije svojih nastupa, više se i ne sjećam... - kaže Lazić i dodaje da je potrošio brdo novca na s.ks-egzibicije:


- Sigurno su u pitanju hiljade eura, ali se ne sećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa pros..tutkama, a sada imam ženu koju volim.

Pjevač kaže da je prestao da broji sa koliko žena je spavao.


- Sigurno sam bio sa više od 350 žena! Kad sam stigao do 300, prestao sam da brojim.

Lazić je otkrio i da se već vjenčao sa Katarinom, ali da veliku svadbu planira tek na ljeto.


- Kaća i ja uživamo u ljubavi. Vjenčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Živimo u Novom Sadu i toliko se volimo da bi nam bilo svejedno i da smo u kolibi ili na nekoj klupici u parku. Na ljeto ćemo napraviti svadbu i to će biti opštenarodno veselje.


Lazić kaže da će uskoro ići na operaciju zatezanja kože, nakon što je smršao čak 109 kilograma! Pjevač je prije tri godine imao 169 kilograma, zbog čega je išao na operaciju smanjenja želuca i otad je naglo izgubio kilažu.

- Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što prije na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to riješiti - ispričao je za Informer.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.