x

Šokantna ispovijest: Evo šta Ceca kaže o pričama da je Arkan ratni profiter!

Svetlana Ceca Ražnatović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva do sada nepoznate detalje bračnog života sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i perioda koji je uslijedio nakon njegovog ubistva, koje se dogodilo prije skoro 19 godina u holu beogradskog hotela "Interkontinental".  

Balkanska zvijezda prvi put za novu 2019. godinu progovorilaje o ljubavnom životu sa komandantom Srpske dobrovoljačke garde.

Svetlana Ražnatović konstatuje da su joj nakon raspada Jugoslavije najteže padale priče da je njen suprug Željko pljačkao kuće i profitirao od rata.


- Priče o ratnom profiterstvu mnogo bole. Svaka nepravda me boli. Željko je mrtav i ne čuje šta se priča o njemu, a ja sam živa i sve to preživljavam. Istim intenzitetom preživljavam te priče 19 godina. Zar čovjek koji je imao sređenu egzistenciju, sređen život da ide da pljačka? Niti su mu bili potrebni tuđi polovni frižideri, niti šporeti, mikrotalasne, nakiti i čuda... Nakit je mogao da nađe gdje god je htio! Te gluposti i nebuloze ne mogu ni da demantujem jer mi je ispod časti. To je primitivno i jadno da nemam riječi. Naprimjer, živi svjedok mi je Savo Milošević, koji je iz Bijeljine.


- Dovoljno mi je da svaki put kada mi Savo kaže koliko ljudi u Janji, koje je muslimansko mjesto, veličaju mog pokojnog Željka, kao i cijela Bijeljina. Tamo metak nije opaljen i Željko je spriječio da ne dođe do krvoprolića. Kod nas je problem što mi sve gazimo, a tuđe nam je slađe i sve tuđe veličamo. Nažalost, nadam se da će doći neka ljepša vremena, pa će neko ispisati historiju po novom, ali sa činjenicama i detaljima, a ne da mi pojedinačno demantujemo ljude koji nisu među nama i da ih branimo od kleveta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ova se pocela drogirat sa 45 cim izjavljuje ovakve gluposti i nebuloze. U srpskom jeziku doce do promjene, umisto rijeci postenje od danas se koristi rijec Arkan.??????