x

ŠOKANTNA IZJAVA JELENE KRUNIĆ! Kija mi je priznala: Filip ima veći k.... od Slobe!

Bivša učesnica "Zadruge" Jelena Krunić tvrdi da joj je Kristina Kija Kockar priznala da je imala s*ks sa Filipom Đukićem u rijalitiju, kao i da joj je otkrila da je maneken obdareniji od njenog supruga Slobodana Radanovića!

Krunićka kaže da ju je novopečena pjevačica razočarala jer je još od trijumfa u rijalitiju nije pozvala da joj se zahvali na podršci, te da je zbog toga riješila da otkrije sve njene mračne tajne.


- Lagala je da nije imala s*ks sa Filipom. Meni je priznala sve! Rekla mi je da on ima najsavršeniji p*nis na svijetu, odnosno najljepši koji je ona vidjela i osjetila. Ani Korać i meni je pokazivala rukama veličinu njegove muškosti i otkrila nam da je poprilično obdaren. Njgovu dužinu je objašnjavala poređenjem s auto-putem: "Kreneš iz Beograda kolima i stigneš do Zagreba, a zatim produžiš i do Ljubljane". Dodala je i da je debeo. Priznala nam je da Slobodan nema baš veliki k**ac, kao i da mu je mnogo manji od Filipovog - otkriva Krunićeva za "Informer".


Ona tvrdi i da joj je pobjednica "Zadruge" priznala i da je varala supruga s Andrijom Lazovićem, i to mnogo prije nego što su javno obnovili vezu.

- Rekla mi je da se je**la s Andrijom dok je Sloba pjevao u Meljinama. Oni su još početkom godine bili ljubavnici. Tvrdila je da se ne kaje zbog toga, jer je i Slobodan nju javno prevario. Pričala mi je kako je Andrija njena budućnost, a po izlasku iz "Zadruge" mu se nije ni javila - ističe go-go igračica.


- Kristina je izmanipulisala sve prevarene žene i djevojke, koje su se sažalile nad njenom sudbinom. Narod je naivan i ide srcem. I ja sam nasjela na to. Njoj je prioritet novac, veliki je materijalista. I ona i Radanović su veoma proračunati. Nema šanse da će se razvesti, zbog slave im odgovara da vozaju tu priču oko razvoda i dalje. Nikad nisam podržavala ono što je Luna uradila, ali ona sad ispada najgora, a Sloba se pere od svega - dodaje ona.


- Nisam zaslužna za njenu pobjedu, ali sam joj doprinijela, a sad ne može da me pozove. Kunem vam se, nisam očekivala da mi ponudi novac za tatu, ali sam očekivala samo da me pita da li je dobro - zaključila je Krunićeva.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.