x

ŠOKANTNO PRIZNANJE KIJE KOCKAR: BOLESNA SAM! Sloba to zna, ali i dalje me povređuje!

Godišnjicu ljubavi sa Slobodanom Radanovićem, Luna Đogani je 13. septembra proslavila sama. Međutim, nije ni sanjala da je u studiju u Šimanovcima gost upravo bio on, kao i da joj se obratio u ulozi Drveta mudrosti.

Iako nije ušao u "Zadrugu 2" i pridružio se Luni, Sloba je ovim gestom iznervirao svoju bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar. Ona je otkrila koliko ju je Radanovićev potez pogodio, a potom otkrila i šokantnu informaciju - da je bolesna:


- Teško mi je da kada gledam bivšeg muža dok radi stvari koje me bole, ali idem korak po korak. Meni je sada glavno da riješim problem sa zdravljem, koje je narušeno. On to zna i ne mogu da vjerujem da radi neke stvari, a zna kako mi je. To je jako ružno s njegove strane, nek' mu ide na dušu - izjavila je Kija.

Kristina je izjavila da ju je sramota zbog svega što joj je bivši suprug uradio:


- E pogotovo zbog toga me je sramota što mi je bivši muž! Čak sam pokrenula pitanje crkvenog razvoda, jer ne želim da budem dio njegovog blama i grijeha. Neka od odgovara pred Bogom, ja hoću da se sklonim od toga. To što radi zarad popularnosti, ili možda čak i novca, strašno je. Nadam se da je radio sve to za novac, jer je još strašnije ako je otišao bez ikakvog povoda da ponizi svoju bivšu ženu javno. On je na taj dan trebalo da sjedi kod kuće i da se pokrije ušima. Kome je to normalno, svaka mu čast, meni nije. Sramota me je njegove sramote - zaključila je Kockarova i dodala:


- Mene je sramota što mi je Slobodan Radanović bivši muž i nimalo mi to ne imponuje. Ne znam koja normalna djevojka bi poželjela da joj on bude dečko ili muž. One koje ga žele očigledno imaju problem sa samopoštovanjem - kaže ona i dodaje:

- Zgadio mi se poslije svega, on je odvratan i dno dna, ali ja sam čovjek i uvijek ću mu pomoći. A to što on nije, to je njegova stvar.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.