x

isplivali novi detalji

Sonja zatekla Lukasa u krevetu sa Božanom, pa krenula da je bije!

Sonja Vuksanović fizički je nasrnula na Božanu Vujinović prije tri godine, dok je njen bivši suprug Aca Lukas bio u vezi s Plejboj zečicom. Bivša Lukasova i Šašićeva žena je dobila napad ljubomore i histerije kada je nenajavljeno došla u pjevačev stan na Voždovcu i tamo ih zatekla u krevetu, javlja Kurir.

Sonja je, prema priči izvora, počela da histeriše, vrijeđala je Božanu nazivajući je ološem i ku.vom. Zgrada se tresla od njene vike, naizmjenično je vrijeđala bivšeg muža i njegovu novu djevojku, a onda je bacila tašnu i skočila da bije Božanu. Aca je reagovao brzo i u sekundi se ispriječio između bivše žene i starlete, koja je bila spremna da se brani od nasilne i pomahnitale Sonje.

Folker nikako nije mogao da obuzda Vuksanovićevu, koja je uzela svoje stvari i bijesno napustila stan.


Kako kaže  sagovornik koji je upućen u ovaj skandal, Sonja je tada izbušila sve četiri gume na Acinom automobilu. S druge strane, Božana je bila izbezumljena ovim postupkom suparnice, pa je i sama ubrzo napustila ljubavno gnijezdo.

Interesantno je da je Sonja u tom periodu govorila kako je ljubavni život Lukasa ne zanima, te da su njegove objave na Instagramu sa novom djevojkom očajnički potez, a zapravo je željela da bude drugačije, govore oni koji ih poznaju.


- Svaki komentar o Aleksandru Vuksanoviću je suvišan... Da znate koliko me on odavno ne zanima, ne biste me ni zvali ni postavljalji pitanja o njemu, a i on bi možda imao manje očajničkih poteza. Njegov život, njegova stvar. Ja ću biti zahvalna svakoj koja mi ga skine s grbače. Ne mislim uopšte o njemu, a još manje o njegovim potezima. Lukas me uopšte ne zanima, ma ne interesuje me. Neka se seli na drugi kontinent, a ne da radi sve to što radi - rekla je tada Sonja, a u stvari, kako tvrde dobro upućeni izvori, kiptala je od bijesa što ju je Lukas zamijenio drugom.


Inače, Lukasov ljubavni život oduvijek je bio interesantan javnosti, a koliko je buran i sam je priznao u svojoj knjizi "Ovo sam ja", koja će uskoro biti u prodaji. Aca je tu opisivao svoj brak sa Sonjom, koju je po sopstvenom priznanju, jako volio, ali ujedno i vrijeđao, te da nisu mogli jedno bez drugog, ali ni jedno sa drugim. Opisivao je i njihove žestoke svađe tokom kojih su padale jako ružne i teške riječi.


Kada su odlučili da se rastanu, folker je Sonji brzo našao zamjenu. U medijima se u tom periodu spekulisalo o ženama sa kojima se navodno viđao, a sam je potvrdio da je bio u vezi sa Božanom.

Njih dvoje su se upoznali krajem 2017. godine, a početkom sljedeće su počeli da se zabavljaju. Objavljivali su zajedničke fotografije na Instagramu, izlazili su zajedno, a starleta je dolazila i na njegove nastupe. Sonji se, po riječima  izvora, nije dopalo to što ju je Lukas tako brzo zamijenio i u javnosti otvoreno govorio o svojoj novoj izabranici, zbog čega ga je u nekoliko navrata napadala. Sonja je po običaju kada su u pitanju priče vezane za nju i Lukasa imala isti odgovor:

- Na takve izmišljotine nemam komentar. Hvala na razumijevanju. Veliki pozdrav.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.