x

Šopingholičarke, trk u šoping centar Alta: Sezonsko sniženje u Butiku Petra do 50%, kvalitet i cijena ispred svega! (GALERIJA)

Dobre vijesti za sve šopingholičarke. Butik Petra koji se nalazi u šoping centru 'Alta' ne samo da će vas oduševiti velikom ponudom kvalitetnih odijevnih komada, već je na snazi i sezonsko sniženje do čak 50%. 

Petra Fashion je prodavnica ženske odjeće prepoznatljivog branda 'Petra' koji se proizvodi u Srbiji, a ima svoje poslovnice širom Srbije i Bosne i Hercegovine. Svako ko posjeti Alta Shopping Centar, neminovno je da uđe u butik 'Petra'. Svakako da će brojne dame prvo uočiti kvalitetne i originalne komade garderobe ili asesoara, dok ih pristupačne cijene dodatno zadrže.


Brend Petra nudi odijevne kombinacije idealne kako za poslovne, tako i za svečane i svakodnevne prilike. Prva asocijacija na 'Petra' butik jeste moderno, jedinstveno i pristupačno. 


- "Prije svega vrlo je bitno osjećati se ugodno u onome što nosim, a Petra butik to zaista omogućava. Zaista sve djevojke, žene u godinama, mogu da pronađu nešto za sebe i to uvijek mogu sjajno mogu iznijeti. Ovo je domaći brend od kojeg se može naučiti, a samim tim je riječ o garderobi koju ne posjeduje nijedan drugi butik. Posebno sam oduševljena cijenama, naročito kada su aktuelna i sniženja. Uvijek me prvo privuče neki komad iz izloga, ali kad god uđem i vidim cijene onda taj šoping itekako zna da potraje", rekla je Dalila Omerović, novinarka i voditeljica televizije Hayat koja je pozirala u odijevnim komadima butika 'Petra'. 


Dakle, drage dame 'Petra' je pravi izbor za Vas, već sada sa sigurnošću možemo tvrditi kako ćete puni pozitive i životnog elana napustiti ovu prodavnicu ženske odjeće. 



Foto: Edin Bičo/Ekskluziva.ba
Video: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.