x

Soraja iskeširala 80.000 eura za rođendansku žurku u Beču: U jelovniku samo od ptice mlijeko što nije bilo, poznati pjevači zabavljali goste!

Soraja Vučelić 11. novembra napunila je 33 godine, ali pošto tog dana nije bila u mogućnosti da okupi cijelo društvo, riješila je da žurku organizuje za nedjelju. Dan uoči proslave Ana Korać stigla je u Beč kako bi joj pomogla oko priprema.

Kako se navodi, ona je željela da svojim prijateljima priušti provod za pamćenje pa im je platila avionske karte do Beča i smještaj u luksuznom hotelu, a onda rezervisala je i jedan od najskupljih restorana u austrijskoj prijestonici. Osim toga, na proslavi je trebalo bi da pjevaju i Aleksandra Mladenović i Ljuba Aličić, a Soraja je pozvala i Radišu Trajkovića Đanija, jer obožava njegove pjesme.

- Soraji je rođendan bio 11. novembra, ali budući da tog dana nije mogla da okupi cijelo društvo, riješila je da ga proslavi u nedjelju. Soraja svake godine napravi veliko slavlje, a ove godine je željela da bude još veće, pa će na njenoj privatnoj žurki biti oko 50 prijatelja. Za proslavu je izabrala austrijsku prijestonicu pošto dosta vremena provodi tamo i za nju je to jedan od najljepših evropskih gradova - rekao je izvor pa dodao:


- Ona je za rođendan rezervisala jedan poznati bečki restoran i uopšte nije štedjela. Tražila je da se napravi poseban meni za njeno društvo, a taj luksuz će je koštati više od 10.000 eura. Samo boca kvalitetnog vina u tom restoranu košta 500 eura, Soraja je željela da njeni prijatelji maksimalno uživaju, pa je tražila da se na stolu nađu najskuplja pića, a naručila je 50 flaša šampanjca „dom perinjon“. Međutim, najviše novca je dala za rođendansku tortu, koju je naručila nekoliko dana pred rođendan. Torta je visoka metar i po i cijela je oblijepljena dolarima, a koštala ju je 10.000 eura - ispričao je dalje on, pa napomenuo da je njena drugarica Ana Korać dan uoči proslave u ranim jutarnjim časovima doletjela u Beč kako bi joj pomogla u vezi sa pripremama.


- Soraja je na rođendansku žurku pozvala svoje najbliže prijatelje, a među njima je i njena drugarica Ana Korać, koja je stigla u Beč u subotu ujutru kako bi joj pomogla u pripremi. Soraja je Koraćevoj platila avionsku kartu i hotel u kojem i ona boravi, a to je inače jedan od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, u kojem noćenje košta 400 eura. Osim Koraćevoj, Soraja je platila i avionske karte i smještaj svim prijateljima jer je željela da bude dobra domaćica. Drugarice će se u tom hotelu sređivati pred žurku, a frizeri i šminkeri će takođe doći u hotel. Dan pred žurku, Soraja je sa Anom juče bila u šopingu kako bi pomogla drugarici da odabere autfit za žurku - otkrio je izvor, pa nastavio o muzici koja ju je koštala 30.000 eura.

- Oko 30.000 eura je dala muzičarima koji će pjevati na njenoj žurki. Soraja je na žurku pozvala Đanija, koji je za vikend nastupao u Švajcarskoj i koji bi direktno sa nastupa trebalo da dođe u Austriju. Budući da Soraja obožava njegovu muziku, Đani joj je obećao da će joj otpjevati nekoliko pjesama na uvce. Osim toga, Soraja je angažovala i Aleksandru Mladenović i Ljubu Aličića da joj pjevaju na žurki - zaključio je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.