x

Spektakl u Sloveniji: Održana modna manifestacija Deichmann Magic Night! (GALERIJA)

Modna manifestacija Deichmann Magic Night održana je u luksuznim Terme Olimia u Sloveniji od 7. do 10. juna. Događaj su uljepšale mnogobrojne aktivnosti u prestižnom wellness centru, kao i izlet u obližnje mjesto Olimia. Poznata lica i ovoga puta nisu izostala.

Magično veče otvoreno je Deichmann revijom. Proizvođač obuće broj 1 u Europi je oficijalni sponzor 14. Magic Night-a. Na reviji su predstavljeni modeli aktuelne kolekcije uz koju elegantno i smjelo možemo zakoračiti u ljeto koje je pred nama. U sklopu programa prisutni su imali priliku da vide i nove modele slovenačke dizajnerke Sanje Veličković i brenda Allegra kreatorke Tanje Šepić. Veče je upotpunjeno nastupima Alke Vuice i Nigora koji je predstavio svoj novi singl "Ti". Također, na pisti, u ulozi modela, našle su se mnoge naše poznate dame, dok su ih iz prvih redova pažljivo posmatrale Biljana Krstić i Gorica Popović. 


Kako bi magija ovog mjesta bila u potpunosti dočarana gostima i učesnicima Deichmann Magic Night-a organizovana je posjeta obližnjem selu po kojoj su terme dobile naziv, Olimia. Prisutni su imali priliku da vide manastir, čija je unutrašnjost rađena prvo u baroknom stilu, a kasnije se pojavljuje i rokoko. U manastiru se nalazi jedan od najvećih pozlaćenih oltara u Sloveniji. Također, kako su pravila nekada nalagala, svaki manastir je morao da ima svoju apoteku, pa se tako upravo ovdje nalazi treća najstarija apoteka u Evropi. Izlet je zaslađen odlaskom u Čokoladnicu, a nije izostala ni tradicionalna posjeta farmi jelena. Domaće vino i pivo, kao i turnir u golfu izmamili su osmjehe svih prisutnih i učinili čarobnom atmosferu putovanja. Divan izlet koji će svi koji su bilo dio ove divne priče dugo pamtiti.














Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.