x

Zenica

Spektakularnim koncertom Željka Joksimovića završen Zenica Summer Fest 2019.! (FOTO)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Posljednja festivalska noć, najvećeg ljetnog Festivala u gradu, Zenica Summer Festa 2019., završena je veličanstvenim koncertom jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Željka Joksimovića.

Preko 40 hiljada ljudi, došlo je da pjeva velike hitove ove regionalne zvijezde, koja je kao kruna, označila završetak još jednog, uspješno organizovanog projekta Radio – televizije Zenica.

Noć prepuna emocija, ljubavi i zagrljaja koje je publika prenijela na Željka, a ovaj to istom mjerom uzvratio, bila je posebna i neponovljiva, te smo sigurni da će uspomene koje će svaki od posjetilaca ovog koncerta ponijeti, biti dugo čuvane i prepričavane.


Zenička publika, ali i publika koja je dolazila sa svih područja BiH je, svih proteklih 20 dana imala priliku vidjeti i čuti, različite sadržaje za sve generacije, tako da s pravom možemo reći da je projekat Zenica Summer Fest 2019., protekao u najboljoj mogućoj organizaciji.

Zahvaljujući našem ZSF timu, koji je nesebično i danonoćno radio na pripremama svakog od sadržaja, odličnim vremenskim uvjetima koji su besprijekorno bili na usluzi svakom izvođaču, ali i vama, draga publiko, koji ste svojim dolascima, doprinijeli da ova ZSF priča bude savršena, Zenica Summer Fest ponio je epitet najvećeg ljetnog Festvala u zemlji.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Tekst : zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.