x

Spektakularno otvorenje Shisha bara Magija: Ugođaj i čarolija kakve još niste doživjeli!

Ove srijede, 28. novembra na radost mnogih, svečano je otvoren Shisha bara Magija. Riječ je o nekadašnjem No Limitu, a dobro poznata lokacija u Hadžićima će po svemu sudeći biti mjesto neviđene čarolije i prave magije, čime će biti opravdan naziv objekta.


Shisha bar Magija

Hadželi 113, Hadžići, Bosna i Hercegovina

062 779 344

Nekadašnji No Limit je dobro poznata lokacija za sve mještane kako Hadžića, tako i Sarajlijama. Čini se kako će ovo mjesto tek u narednom periodu biti centralno mjesto za okupljanje i sjajnu zabavu, te kako će se tek sada pročuti za njega. Shisha bar Magija je sinoć na spektakularan način otvorio svoja vrata i svima ponudio pravu senzaciju kakva još nije viđena.


Ekskluzivno opremljeni Shisha bar Magija će biti mjesto jedinstvenih događaje, a sve to u ambijentu i ruhu kakav još nije viđen. Moderno opremljeni prostor Shisha bara Magija će učiniti da se svaki gost osjeća ugodno i doživi pravu magiju. Komfor je zagarantovan, a svi gosti mogu biti sigurni kako ih očekuje udobnost kao u svom domu.


Da je ambijent nešto posebno i zaista magično uvjerili su se brojni gosti na samom otvorenju koji nisu krili oduševljenje na račun onoga što ih je dočekalo. Magija se apsolutno veže za ovaj objekat, što zbog samog enterijera, tako i zbog posebnog osjećaja dok tamo boravite. Jednostavno, kao da ste pobjegli od svih problema i uživate u svijetu čarolije. 



Shisha bar Magija za svoje goste nudi najbolje nargile i najkvalitetnije ukuse. Magiju shishe ćete osjetiti tek u predstojećem periodu, a već sada postoji garancija da ćete se tamo vraćati iznova i iznova.

Shisha bar Magija je spreman vam priušti nešto posebno, kako tokom večernjih izlazaka tako i tokom običnih dnevnih posjeta, stoga ste svi dobrodošli.







Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.