x

Spoj američkog i bosanskog profesionalizma u salonu ML!

Ove nedjelje u sarajevskom naselju Čengić Vila, u ulici Džemala Bijedića 33, otvoren je frizerski salon `ML`. Kvaliteta, znanje, ljubaznost i perfektna komunikacija s klijentima bez sumnje će biti pravi put do uspjeha, pa ne sumnjamo da će ovaj frizerski salon postati jedan od prepoznatljivijih i prestižnijih u gradu. Salon je otvorio mladi bračni par Lejla i Mirnes Logo. Lejla je u SAD završila Akademiju za frizera, dok je Mirnes frizersku školu završio kod nas u Akademiji Šabić. Već na samom otvorenju njihove prijatelje, komšije, rodbinu, poznanike i sve koji su se tu našli, zadesilo je prijatno iznenađenje. Tako je osim besplatnog jela i pića dobrodošlice upriličeno i besplatno šišanje i friziranje, a sve u znak zahvalnosti što su se odazvali njihovom pozivu.

Frizerski salon ML

Džemala Bijedića 33

062 453 781 062 735 935

Frizerski salon `ML` će se u narednom periodu potruditi da svoju kreativnost, iskustvo i vještine stavi u vašu kosu, kako bi ona izgledala savršeno i zadovoljila kriterije. Ukoliko želite izgraditi vaš jedinstveni, prepoznatljivi stil frizerski salon `ML` vam upravo to i pruža.

Na samom dolasku ćete biti oduševljeni prijemom i dočekom stručnog tima, koji je zahvaljujući stručnoj edukaciji osvojio brojna priznanja. Salon nudi široki spektar usluga neovisno da li se radi o nekoj promjeni ili je to održavanje postojeće frizure. Muška i ženska populacija će biti zadovoljena kakvu god uslugu da poželi. Osim toga, preparati koje frizerski salon `ML` posjeduje prate najbolje standarde i nepogrešiv su izbor više frizerskih stručnjaka.

Izuzetan kvalitet svih usluga salona čine i tehnološke inovacije, koje se primjenjuju u njezi, stilizaciji i održavanju kose, zahvaljujući kojima sama norma kvaliteta bude učinkovitija i vidljivija. Moderna tehnologija ispunjava sve inostrane standarde, a tu je i ugodni i prijatni ambijent salona, u kojem ćete se osjećati kao kod kuće.

Iskoristite priliku i već u prvim danima rada frizerskog salona `ML` budite dio sjajnih ponuda, prilikom čega najbolje dobijate po najpovoljnijim cijenama. Neka frizerski salon `ML` bude vaš izbor. Prepustite se vrhunskoj usluzi i stručnom timu, koji ne samo da prati najnovije trendove, već ih i stvara.

Spoj američkog i bosanskog profesionalizma pronađite na Čengić Vili u ulici Džemala Bijedića 33 - 71 000 Sarajevo. Kontakt telefon preko kojeg možete rezervisati svoj termin je 062 453 781 ili 062 735 935, a tu je i e-mail adresa: [email protected].

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.