x

Sportski direktor FK Željezničar otvorio Gonul Kahvesi: Najljepši pogled na Sarajevo, među zvanicama Merlin, Bugari...

Sportski direktor FK Željezničar Aldin Čenan se upustio u ugostiteljske vode, te je u srijedu, 12. jula otvorio restoran Gonul Kahvesi. Riječ je o franšizi poznatog turskog brenda, a ekskluzivni objekat gdje će posjetioci moći kušati desetine neobičnih i ukusnih vrsta kafa, te vrhunske specijalitete nalazi se na mjestu nekadašnjeg restorana  Liberty, odakle se pruža najljepši pogled na Sarajevo. 

Gonul Kahvesi

Timurhanova 3.

Sportski direktor FK Željezničar Aldin Čenan je ušao u partnerski odnos sa turskim lancem ugostiteljskih objekata Gönül Kahvesi, te otvorio podružnicu u objektu nekadašnjeg restorana Liberty. Potpuno novi ambijent, po uzoru na najelitnije objekte Turske pruža najljepši pogled na Sarajevo. Različiti ukusi kafe i specijaliteti koji ostavljaju bez daha, okarakterisani su kvalitetom - na prvom mjestu.

 

Gonul Kahvesi ne samo zbog najljepšeg pogleda na grad, može da se pohvali i orijentalnim ambijentom, koji vas odvodi u potpuno novi svijet. Stoga i ne čudi što je na gala otvorenju vladalo oduševljenje, a dovoljno je spomenuti samo neka od imena koji nisu štedjeli riječi hvale. Među njima su: Dino Merlin, Sulejman Bugari, Ali Riza Akbaş - direktor Ziraat banke, Adnan Redžović, Kemal Hasić, Mirsad Vilić, Senad Misimović, Ajla Arifović,  Indira Redžepović, Mustafa Selmanović, Adis Hadžić, te drugi poznati, prije svega kvalitetni ljudi. 

 

- ``Ljudi sa kojima sam postigao dogovor su jako korektni i profesionalni. Dugo se poznajemo od ranije i lako smo postigli dogovor. Jako sam sretan zbog svega i želim da naši gosti uživaju u odličnoj ponudi, divnom pogledu i da naš Gonul Kahvesi bude mjesto lijepih i pozitivih susreta. Veliko hvala svima koji su došli i onima koji tek trebaju doći``, rekao je za Aldin Čenan za Ekskluziva.ba portal o partnerstvu sa najpoznatiim turskim brendom ugostiteljskih objekata. 

 

Nema sumnje kako će se Gonul Kahvesi izdvojiti, što zbog svoje unikatnosti, same lokacije, tako i svega što sprema. Kvalitet, ponuda i ugođaj su na prvom mjestu, stoga najljepši ambijent s još ljepšim pogledom na Sarajevo čekaju na vas. Osjetite čaroliju grada na još neviđen način. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.