x

javno mu sasula sve što misli

Sram vas bilo, uvrijedili ste sve ljude koji se bore: Seka Aleksić bijesna na Boška Obradovića, oštro mu odbrusila!

Saopštenje u kojem politička partija "Dveri" na čelu sa Boškom Obradovićem navodi da vantjelesna oplodnja genetskim materijalom može dovesti do promjene genoma budućih naraštaja, iznerviralo je pjevačicu Seku Aleksić koja je prije nekoliko godina vodila veliku bitku za potomstvo. Seka se odmah oglasila i iskritikovala Obradovića i njegovu partiju.

Seki je saopštenje "Dveri" u kojem oni negoduju zbog uvoženja reproduktivnog materijala zasmetalo, pa im je jasno poručila:

- Uvrijediste sve ljude koji se na ovaj način bore za potomstvo, sram Vas bilo. Ko ste Vi da odlučujete i donosite mišljenja? Bog je taj koji će da da potomstvo, bilo prirodnim putem, VTO ili donacijom jajnih ćelija i usreći hiljade porodica. Znate li koliko se parova bori na ovaj način? - napisala je Seka Aleksić na društvenoj mreži Tviter.


Boško Obradović probao je da odgovori pjevačici.

- Ne mogu da vjerujem da ste nasjeli na ove medijske spinove. Mi smo pokret porodičnih ljudi i godinama se borimo za podršku rađanju, mladim bračnim parovima, porodicama sa djecom, kao i onima koji nemaju djece da se ostvare kao roditelji, među kojima su i naši najbliži. To nam je glavno - napisao je on i dodao:


- Ali, imamo pravo da postavimo pitanje zašto nemamo domaću banku reproduktivnog materijala nego ga uvozimo iz inostranstva, kao i da li je to protivzakonita prečica za usvajanje djece od strane gej parova? Tražimo javnu raspravu i ništa više, nikome ništa ne branimo niti možemo - naveo je on, na šta pjevačica takođe nije ostala imuna, pa je poručila.

- Ovo je sramotno. Zamislite vapaj parova koji bi da imaju potomstvo i koji bi zadnju kap krvi dali za to. Zamislite njih kada pročitaju ovako nešto? Umjesto da smo im podrška pa šta Bog da - napisala je naposlijetku Seka Aleksić.


Da podsjetimo, politička partija "Dveri" izašla je sa saopštenjem u kom se navodi da vantjelesna oplodnja sa doniranim materijalom može uticati na promjenu genoma budućih naraštaja.

- Ako znamo da se prilikom svake oplodnje miješa genetički materijal oca i majke, postavlja se pitanje genetičkog materijala uvezenog od nepoznatog donora, što može uticati na promjenu genoma budućih naraštaja - navodi se u saopštenju Dveri.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.