x

Sramota: Rasta snimao kako se dr.gira pred početak nastupa! (FOTO)

Popularni reper Stefan Đurić Rasta održao je početkom nedjelje koncert u Makedoniji, a kako saznajemo, pred sam izlazak na scenu on je sa pojedinim saradnicima iz svoje grupe pušio m.rihuanu!

Naime, reper očigledno voli da je konstantno pod psihoaktivnim dejstvom k.nabisa, pa se ne suzdržava da zapali džoint i pred nastup, iako se tada očekuje da mu je koncentracija na najvišem nivou. Rasta je na svom Instagram profilu objavio nekoliko kratkih klipova na kojima se vidi kako u ruci drži m.rihuanu, a potom se uputio ka hali u kojoj je nešto kasnije nastupio.


Đurić, inače, na svojim društvenim mrežama često propagira uzimanje k.nabisa, pa se već nekoliko puta našao na meti razjarenih roditelja, ali i javnosti koja je u njega više puta upirala prstom zbog toga što su njegovi fanovi mahom tinejdžeri koji lako posežu za dr.gom, al.oholom i c.garetama. Inače, malo je licemjerno sa njegove strane što je kolegu iz grupe izbacio zbog toga što je koristio h.roin, a on svaku priliku koristi da zapali dž.int.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.