x

Srpska pjevačica krila u svom stanu arsenal oružja za likvidaciju: Rada zavarala cijelu estradu, a na Instagramu dijelila fotke sa Lukasom, Jalom, Bubom, Slobom, Tamarom Đurić... (FOTO)

Pjevačica Radojka Kecman uhapšena je zajedno sa državljaninom Švedske S. Ž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplijenjena im je veća količina oružja i municije.

Policija je pretresom stana u Novom Sadu koji koristi Rada pronašla dvije automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi S.Ž. pronađeno je 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje sa deset prigušivača i veću količinu municije različitog kalibra.

"Jedna od zaplijenjenih pušaka bila je premazana bijelim lakom, kojim kriminalci mažu oružje kako bi ono, poslije zločina, bilo lakše zapaljeno. Lak mu pomaže da brže izgori, a najčešće se maže tokom pripreme za ubistvo. Zbog toga, istražitelji vjeruju da je akcija ubistva bila pri kraju, ali se još uvijek provjerava ko je trebalo da bude meta", kaže naš sagovornik.


On otkriva i da se sumnja da su pjevačica i njen prijatelj bili dio kriminalne grupe.

"Dokazi prikupljeni do sada ukazuju da su oni čuvali oružje za nekoga", otkriva on.

Prema riječima našeg sagovornika, zasad se vjeruje da iz oružja koje je pronađeno u stanovima koje su osumnjičeni koristili nisu izvršene likvidacije.

- Oružje je novo. Ipak, ono će biti poslato na vještačenje kako bi se vidjelo da li je i ko još bio u kontaktu s njim - dodaje naš sagovornik.

Policija je takođe pronašla i više mobilnih telefona i laptop. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.