x

Srpski političar bio sa Milijanom: J..ao sam je maloljetnu! Opisao svaki detalj njihove akcije!

Učesnica rijalitija "Parovi"Milijana Božić imala je burniju prošlost nego što se zamisliti može, a još od tinejdžerskog doba opštila je sa muškarcima koji su stariji od njenog oca.

Naime, jedan političar iz srca Srbije ispričao je šokantne detalje veze koju je imao sa njom.

"Milijanu sam upoznao preko svog dobrog prijatelja koji je bio u šemi s njom. Došli su skupa kod mene i on mi je dao zeleno svjetlo da mogu da joj se udvaram, mada sam se prvo opirao tome jer sam vidio da je premlada. U njenim očima sam vidio živu vatru i otvoren poziv na s.ks. Sa jedne strane je bila djevojčica, a sa druge mi se otvoreno nabacivala. Pogledao sam prijatelja, a on mi je signalizirao da će da ode i ostavi nas same. Tako je i bilo. Rekao je da ide nešto da završi, a Milijana se ni uskomešala nije, vidjelo se da joj se ostaje sa mnom. Pomislio sam da treba da je otjeram jer je maloljetna i može velike probleme da mi napravi", otkrio je političar koji zbog porodice i ugleda želi da ostane anoniman. 



Čovjek otkriva kako ga je tada maloljetna Milijana odvukla u krevet iako je isprva pokušao da joj odoli.

"Kažem ja njoj: "Djevojčice, hajmo dole da siđemo do jednog restorana da nešto pojedemo i sačekamo Milana", kad ona reče: "Ma nisam gladna hrane, nego sviđaš se, a pogriješio si, nisam djevojčica". Pravo da vam kažem prošla me neka jeza jer imam unuku njenih godina. Opirao sam se hemiji koja se osjetila u vazduhu, ali sam na kraju popustio. Rekao sam joj da idemo na jedno mjesto pošto sam je poljubio. Krenula je jedva dočekavši, đavolasto se smješkajući", prepričava bivši partner žene rijaliti-zvijezde Milojka Božića.



Opisujući odnos sa Milijanom, srpski političar je pričao kao da donosi dijelove erotske priče. "Odveo sam Milijanu van grada u jedan motel kod svog prijatelja, gdje moje kolege vode švalerke. Ona me je još u kolima ljubila po vratu i dodirivala me po butinama. Jedva sam ostajao pribran. Među nama je postalo tako tijesno i jedva sam čekao da je zgrabim i dam joj ono što joj se u očima vidjelo da želi. Penjući se ka sobi, Milijana je išla ispred mene krećući se unazad. Kikotala se i držala me za ruke i konačno smo ušli u sobu. Dok sam otključavao vrata, uhvatila me je za zadnjicu. Bacili smo jakne i ključeve na pod, a Milijana je djelovala samouvjereno i sigurno u sebe, kao da je pros..tutka", pričao je.



"Gurnula me je na krevet i popela se na mene, opkoračivši me nogama oko struka, držeći moje ruke dignute iza glave, kao da sam uhapšen. Onda je ustala, otkopčala mi je šlic i uhvatila me je za spolni organ. Umije mala da uzbudi brzo, bio sam kao zec. Znate šta, sramota je da pričam za novine, ali po..šila mi je kao nijedna prije. Dok me je zadovoljavala, Milijana me je gledala u oči i smijala se. Ona je lucidna, siguran sam, a koliko je pohotna, nemam riječi. Uvijek ću svježe pamtiti taj dan", zaključio je Bogdanovićkin bivši.

Političar kaže da se još jednom vidio sa Božićevom i da je drugi s.ks bio manje uzbudljiv. Zaključuje da su kontakt prekinuli bez svađe i samo iz razloga što im se putevi više nisu ukrštali.

.
.
.
.
.
.
..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.