x

otac u 67. godini

Srpski političar i njegova 36 godina mlađa supruga izveli bebu iz porodilišta: Roditelji blistaju, a djevojčica je ista mama!

Političar i član Krunskog savjeta Predrag Marković (67) izveo je danas iz porodilišta 36 godina mlađu suprugu Vesnu (31) i kćerkicu Jonu, a Kurir je uslikao srećnu porodicu u trenutku kad napušta porodilište.

Nasmijani supružnici Marković izveli su svoju mezimicu neobičnog imena iz Narodnog fronta malo poslije podneva.

Po starom dobro običaju u njihovom braku, Vesna je Predragu persirala kada su izašli upitavši ga: "Možete li ovo da pomjerite u auto?"


Foto: Kurir

Mama Vesna, koja se porodila carskim rezom, blistala je, dok je tata Predrag je za kćerku doneo roze-bež kombinaciju da je obuče. Djevojčica, kako saznajemo, je pljunuta mama, a i sa samo tri dana tačno zna šta hoće, prilično je glasna kad traži da jede.

Jona je na rođenju imala 3.100 grama i 52 cm, ocijenjena je čistom desetkom. Jona se, inače, kako je ponosni tata objasnio na svom Fejsbuk profilu, rodila 17. avgusta u 12:35 sati, na isti dan, a mantene i u isti čas, kad je 18 godina ranije njen otac Predrag Marković, u to vreme predsjednik Narodne skupštine Republike Srbije, potpisao akt o vraćanju grb,i zastave i himne Srbije, što su poslanici na njegov prijedlog jednoglasno izglasali tog 17. avgusta 2004. Sudbina je 18 ljeta kasnije Predragu podarila drugo dijete, budući da iz prvog braka ima sina Jakova.


Inače, Predrag je kad mu se prvi sin rodio bio u inostranstvu, pa mu je ovo prvi put da izvodi dijete iz porodilišta.

Par, koji se vjenčao 26. decembra 2015, kćerkici je dao neobično i biblijsko ime - Jona, hebrejskog porijekla. Nastalo od grčke reči ioannes, ioan, po starohebrejskom yohanan što znači ona koja je u milosti Jehovinoj. Muški oblik ovog imena je Jon. Doslovno značenje imena "golub", te Markovići sad uživaju sa svojom golubicom.

Inače, Jona je bio starozavjetni prorok koji je preživio tri dana u utrobi kita. Numerološka vrijednost za ime Jona je 5.


Osobe sa imenom Jona su komunikativne, prijateljski nastrojene, živahne i omiljene u društvu. Materijalni komfor uzimaju zdravo za gotovo, a udoban život im je imperativ. Lako uče i obrazuju se i ne mogu zamisliti život bez aktivnog, društvenog angažovanja, prenosi sajt Knjiga imena.

Vesna, koja je rođena 1991. je inače dijete "Oluje", sa samo četiri godine s porodicom izbjegla je iz Knina u Srbiju. Kao bebu ju je napustila majka, pa ju je pored oca odgajala baka Milja, kojoj je neizmjerno zahvalna za sve u životu.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.