x

Srpski političar izbezumljen od straha: Kompromitujuće fotografije sa Bokijem 13 otkrivaju kontroverznu vezu!

Srpski političar čije su slike i poruke pronađene u telefonu uhapšenog makedonskog voditelja i bivše rijaliti-zvijezde Bokija 13 već danima je u panici i na sve načine pokušava preko svojih veza da zataška činjenicu da je upravo on bio u vezi sa kontroverznim Makedoncem.

Naime, kako je Srpski telegraf ekskluzivno objavio, policija je u telefonu Bokija 13 pronašla šokantnu prepisku sa jednim srpskim političarem. Pronađene su čak i eksplicitne fotografije njihovog intimnog druženja i one su sada u posjedu istražnih organa u Skoplju, koji utvrđuju da li veza voditelja i srpskog političara ima veze sa aferom "reket", koja danima trese Makedoniju.

Kako je objasnio naš izvor, neke od poruka koje su razmjenjivali Boki 13 i političar datiraju iz dana koji su prethodili njegovom hapšenju, a u jednoj od tih poruka Boki 13 najavljuje da će u najskorijem roku doći u Srbiju i da jedva čeka da se vide, dok mu političar odgovara da je i on nestrpljiv da se što prije sastanu.


Kriminolog Zlatko Nikolić za Srpski telegraf podsjeća da su u čitav slučaj u koji je upleten Boki 13 umiješani i savjetnici makedonskog premijera Zorana Zaeva, pripadnici estrade, profesori...

- Ima ljudi koji vole to što predstavlja taj Boki 13, pa me ne čudi da je neko sa plaštom političara imao kontakte sa njim, erotske ili kakve već. U svakom slučaju, jasno je da se sada plaši jer je to nečista stvar. Taj će se baš zato možda i sam istrčati pokušavajući da se opravda da nije tačno da je imao vezu s njim i da mu neko podmeće - smatra Nikolić.

Radi se, inače, o srpskom političaru koji često putuje i objavljuje slike sa različitih destinacija, a prije nekoliko mjeseci objavio je na društvenim mrežama sliku upravo iz Skoplja. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.