x

Novakova slika sa obožavateljkom komentariše se mnogo

Šta će reći Jelena? Novakova slika sa ovom ljepoticom srušila internet! (Foto)

Novak i Jelena Đoković održavali su skladan odnos čak i pored niza nagađanja o njihovoj emotivnoj vezi i izazova sa kojima su se suočili godinama unazad.

Međutim, nakon što je poznata manekenka iz Dubaija objavila fotografiju na kojoj su zagrljeni, izazvala je novu lavinu komentara. Novakova slika sa obožavateljkom komentariše se mnogo, ona je napisala da je bilo divno ponovo se družiti sa najboljim teniserom na svijetu, ali, Jelenin komentar na ovo nismo još čuli.


Oni su uvijek dokazivali da su sposobni da nastave da uživaju bez ikakvih prepreka, kao što se piše, nastavljaju da vode porodični život, usred medijske pažnje. Novak Đoković čim je stigao u Srbiju, u svoj topli dom, odmah sa vrata je prvo zagrlio svoju Jelenu. Uprkos brojnim fotografijama, napisima i nagađanjima, Jelena nikada nije posumnjala u Novakovu ljubav.


Njih dvoje su proveli praznik u društvu porodice, pokazujući da je njihovo ljubavno razdoblje daleko od razvoda. Uživali su u slušanju romantičnih balada Crvene jabuke, koje su uljepšale veče i podsjetile da je njihova ljubav jača nego ikada. Zaljubljenost ovog bračnog para, iskazana u tako romantičnim trenucima, dokazuje da su Novak i Jelena Đoković presrećni.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.