x

Istraga

Šta je pozadina premlaćivanja u Novom : Pretučeni mladić se Kontiću prije prebijanja obratio ovim riječima?

Ivan Kontić (30), osumnjičen da je 24. avgusta pretukao M. M. (28) u Novom Sadu, navodno ga je napao zbog sukoba oko poslova obezbeđenja s njegovim bratom od strica.

Kako saznajemo, brat oštećenog i odbjegli  Kontić poznaju se od djetinjstva , jer su obojica rodom iz Nikšića.

Susret u kladionici

- Obojica se bave poslovima obezbjeđenja. Brat oštećenog je vlasnik firme za obezbjeđenje , a Kontić, koji je završio pravni fakultet, jeste direktor. Prije izvjesnog vremena, Kontić i brat M. M. su se posvađali. Kobne večeri Kontić i oštećeni su se sreli u kladionici u Novom Sadu. Prebijanje je počelo kada je žrtva navodno rekla Kontiću: "Ako imaš problem s mojim bratom, imaš ga i sa mnom" - kaže izvor i podsjeća da je snimak brutalnog premlaćivanja zgrozio javnost, te da se Kontić nalazi na međunarodnoj poternici.


Kontićeva žrtva živi u Beogradu i nije iz kriminogene sredine, već je posvećen filmskoj umjetnosti, scenarista je i pisac. Njegove komšije rekle su za Kurir da ga znaju kao dobrog komšiju, kao i da su ga proteklih dana viđali u zgradi.

- Njemu su polomljene ruke? Nisam u toku. Znam da često ide u Novi Sad - rekla je komšinica i dodala:


- Vidjela sam ga pijre tri-četiri dana, čovjek izgleda sasvim normalno, zdrave su mu ruke, jeo je čokoladicu


Crno ispod oka

Druga komšinica se prisjetila da je prije nekoliko dana srela M. M. u liftu. - Primjetila sam da ima nešto crno ispod oka, ali nisam ga pitala da li je dobro, nije imao gips ili zavoje. Niko ne razgovara previše s njim, najčešće ga viđamo u prolazu ili liftu i čujemo da je u stanu kad glasno pušta muziku - kaže ona.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.