x

voditeljka je naljutila

Šta je sa mozgom? Žena fudbalera isprozivala Sanju Marinković: Sretna sam što s mužem nisam bila u tvojoj emisiji!

Voditeljka Sanja Marinković je razbijesnila javnost kada je na svom Instagramu objavila snimak u kom se vide dvije punije žene, i u opisu snimka akcenat stavila na kilažu javnosti nepoznatih žena.

Tviter se usijao od negativnih komentara na voditeljkin račun, a sada je Sanju žestoko isprozivala i Snežana Borjan.

"Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo htjeli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga!", započela je oštro, pa nastavila:


"Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmijavaš se na jedan jeftin i perfidan način koji ne priliči ni djevojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom?!", napisala je Snežana na svom storiju.


Podsjetimo, Sanja se ubrzo nakon prvih negativnih komentara na njen račun i oglasila:

"Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad pretjerujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim", rekla je Sanja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.