x

imao dobar razlog

Šta se krije iza svađe Veljka i Šijana? Cecin sin napustio slavlje poslije 15 minuta, a ovo je razlog!

Mirko Šijan, sin pjevačice Goce Božinovske jučer je postao otac i dobio sina koji će nositi ime po dedi, Zoran.

Brojni prijatelji, rođaci i estradni umjetnici sinoć su se okupili u porodičnom domu Šijanovih kako bi ovo i proslavili.

Iako se moglo čuti kako su se navodno Mirko i njegov dugogodišnji prijatelj Veljko Ražnatović posvađali, te da je Šijan rekao: "Neće meni Ražnatovići određivati kako da slavim", to je ubrzo i demantovano.


Izvor blizak Mirku Šijanu otkrio je šta se tačno desilo između njih dvojice.

"Beba je sve iznenadila jer je Bojani bio termin 20. avgusta, pa je sve organizovano što se kaže u roku od 5 minuta. Između njih dvojice nije bilo nikakve svađe, neko je pitao da li se Mirko konsultovao oko proslave sa Veljkom, pa je on samo prokomentarisao: "Šta ima da se čujem sa njim, valjda znamo sami da organizujemo slavlje". Da je sve u redu, svjedoči i činjenica da su se Veljko i njegova supruga Bogdana, inače rođena sestra Mirkove izabranice Bojane Rodić, pojavili na slavlju", govori izvor blizak novopečenom tati.


Mediji su prenijeli da je Veljko napustio slavlje nakon 15 minuta, ali samo kako bi otišao po svoju suprugu Bogdanu sa kojom se ubrzo vratio na slavlje.

Veljko se ovim putem nije oglašavao na društvenim mrežama, te nije ništa potvrdio ili demantovao, a na broj poznat redakciji se nije javljao, javlja Informer.

..

.

-

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.