x

Šta sve ljudi zaboravljaju na aerodromu?

Najprometniji aerodrom u Australiji na aukciji će rasprodati hiljade predmeta koje su brojni putnici ostavili, zaboravili ili izgubili u sidnejskoj vazdušnoj luci.

Među mnogobrojnim laptopovima i kamerama, koje su među najbrojnijim izgubljenim predmetima, su i neki ne baš tako česti.

Tako su se tu našle i flaše najekskluzivnijih alkoholnih pića, takođe luksuzna kozmetika, roštilji, ali i jedna velika statua zebre.

"Imamo dva velika plinska roštilja, kolekciju neupotrebljenih vještačkih trepavica, kostim Beti Bup, za one koji vole da su 'kostimiraju', zatim statuu zebre, nešto veću od jednog metra u visinu, nekoliko bilijarskih štapova, rotacione i vibrirajuće brusilice", rekao je organizator aukcije Ričard Vajt.

"Ipak, mislim da će najviše pažnje na ovogodišnjoj aukciji privući, potpuno nov, neotpakovani, Dajson V10 usisivač", dodao je on.

Ovo je šesta godina zaredom da sidnejski aerodrom održava aukciju izgublenih stvari kako bi sakupio novac za dobrotvorne svrhe, piše NjuzHab. Aerodrom je do sada, za ti namjenu, od prodaje izgubljenih stvari sakupio više od milion dolara.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.