x

PROLAZI PAKAO

Stan je dobio ološ koji je umro u zatvoru: Sinanova udovica šokirala izjavom, Sabina prolazi kroz pakao nakon Rašidove smrti!

Sabina Sakić, udovica legendarnog Sinana Sakića, dugo je nakon njegove smrti prolazila kroz pakao koji joj je priređivao pjevačev sin, a njen pastorak Rašid Sakić, koji je preminuo u 45. godini  u zatvoru.

Sada se oglasila i Sabina izrevoltirana zbog spekulacija o navodnom Sinanovom testamentu i načinu na koji je raspodijeljeno nasljedstvo budući da ne želi da se kalja ime njenog pokojnog supruga.

- Ostavinska rasprava nije rađena po testamentu. Rađena je po Sinanovoj imovini, što znači da su samo kuća, pištolj, auto bili na njegovo ime, a stanove koje su dobili ološi, dva brata od kojih je jedan umro u zatvoru, a drugi živi u Tuzli i plasira laži... Oni su dobili od mene stanove na poklon. Umrli je odmah prije dvije godine svoj stan prodao, a drugi u Tuzli živi sa svojom porodicom - priča Sabina i dodaje da su problemi nastavljeni i poslije Rašidove smrti.


- Pošto su majka i brat nastavili provokacije i ne čekajući da umrli bar jedno vrijeme počiva u miru... Nažalost, oni nastavljaju tamo gdje je on stao. Navikli su na sastanke u kući majke preminulog, gdje su donosili odluke odmah poslije Sinanove smrti, da li su svi prisutni na sastanku saglasni da mi otmu sve... Ovu izjavu lično mi je saopštio član sastanka Medo Sakić i njegova supruga Alisa - rekla je Sakićeva udovica.


- Svi koji su učestvovali u ovim provokacijama i smišljali lažne tekstove odmah nakon Sinanove smrti će odgovarati zakonski, a ako ih ne stigne ovozemaljski sud, stići će ih Božji sud.

.

..

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.