x

Stanija odložila rijaliti zbog trudnoće?! Starleta se pod Ostrogom moli za bebu, od monaha dobila ovu svetu stvar!

Stanija Dobrojević još razmišlja i predomišlja se da li da uđe u Zadrugu i suoči se sa Vladimirom Tomovićem. Od kada se vratila iz Amerike, ne odvaja se od dečka Marka Markovića, a kako nam je otkrila njena drugarica, starleta pokušava da zatrudni!

Međutim, to se još ne dešava, pa je čak išla s Markom u manastir Ostrog da se pomoli za potomstvo jer je već počela da očajava i strepi da ne može da ima djece!

- Stanija ima veliku želju da ostane trudna. Marko jeste od nje mlađi čak devet godina, ali je spreman za ulogu oca. Mjesecima rade na bebi, ali ništa se ne dešava! Išli su pod Ostrog da se pomole da dobiju dijete i ona je čak od monaha uzela ulje od Svetog Nektarija kako bi što prije ostala u blagoslovenom stanju. Stanija smatra da je krajnje vrijeme da postane majka i sa Markom je otvoreno pričala o tome. On pristaje na tu ideju, međutim, ne da im se. Očajna je jer nikako ne može da zatrudni, a svakodnevno rade na tome. Zbog toga su i posjetili Ostrog kako bi se pomolili da što prije postanu roditelj. Ona zato i razmišlja da li treba da uđe u Zadrugu. Rekla je čak, ako do januara ne ostane u drugom stanju, da će ući u rijaliti, mada ona se baš nada da će uskoro saznati lijepe vijesti! kaže Stanijina drugarica za Star.


- Bila je presretna kada joj je Marko rekao da želi da imaju dijete i da sebe vidi pored nje do kraja života. Iako mnogima ta veza izgleda fejk, oni su se baš našli. Nju Tomović ne zanima, ali ako se desi da uđe, to će biti samo da bi dodatno zaradila neki novac i odbranila ljubav sa Markom. On nije za to da ona uđe opet u Zadrugu, ali podržava sve njene odluke. A pošto su čvrsto riješili da se ostvare kao roditelji, zato je ona umjesto u novembru, odložila rijaliti za januar jer radi na bebi. Ako do januara zatrudni, neće sigurno ni ući u Zadrugu, niti bi Marko to dozvolio! iskrena je Stanijina drugarica!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Izvor: Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.