x

STANIJA OTPUTOVALA U AMERIKU NA OPERACIJU: Vjerujem da će moja kćerka pobijediti bolest!

Porodica Stanije Dobrojević potresla se zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja, pa je odmah iz Rume pojurila da je vidi i otprati na aerodrom "Nikola Tesla", odakle je juče otputovala za Ameriku.

Nakon što je starleta napustila "Zadrugu" zbog operacije, koja je zakazana za dva dana, njena majka Slavica ne prestaje da se sekira zbog nje. Ona se nada da će sve biti u najboljem redu i da će Stanija ozdraviti.


- Ni Stanija ni ja ne smijemo da dajemo nikakve komentare neko vrijeme. Jedino što mogu da vam kažem jeste da se nadam da će sve biti u redu i da će ona biti dobro. Vjerujem da će moja kćerka ozdraviti. Hvala vam na interesovanju, ja sam upravo krenula kod nje, u putu sam. To je sve što mogu da vam kažem - rekla je Stanijina majka za Kurir.


Po svemu sudeći, starleta će se u "Zadrugu" vratiti tek kad se bude oporavila.

- Stanija se razboljela poslije očeve smrti. Zbog velikog stresa ugrozila je svoje zdravlje. Ona je prinuđena da se redovno kontroliše, pa joj je njen ljekar čak savjetovao da ne bi trebalo da uđe ni u rijaliti kako bi izbjegla nerviranje, ali ga ona nije poslušala - kaže naš izvor.


Dobrojevićeva je prije tri dana, primijetivši da se osjeća loše, ležala u krevetu u spavaćoj sobi. Lepi Mića je primijetio da se s njom nešto dešava i ona mu se požalila da joj rezultati nisu dobri i da ne zna šta je čeka.

Pozvali smo Stanijinu PR službu.

- Stanija je napustila "Zadrugu" zbog hitne intervencije! Strogo joj je zabranjeno oglašavanje, tako da će njene društvene mreže, kao i komunikaciju s medijima i dalje voditi njen PR - izjavio je starletin portparol, dok se ona nije javljala na telefon do zaključenja ovog broja.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.