x

STANIJA RANOM ZOROM ODLETJELA U AMERIKU NA OPERACIJU: Sve vrijeme se čula sa Vladimirom, a on otkrio detalje! Evo kakav PLAN ima! (FOTO)

Stanija Dobrojević je zbog svog zdravstvenog stanja morala da napusti rijaliti i otputuje u Ameriku, a njen dečko Vladimir Tomović se oglasio na društvenim mrežama.

Crnogorac je otkrio da je sve vrijeme na vezi sa svojom djevojkom, sa kojom je razmijenio i video poziv, pa je iznio sve detalje. Vladimir je već podnio zahtjev za vizu kako bi se što pre pridružio Staniji.


"Prije svega želim da vam se svima zahvalim na podršci koju iz dana u dan pokazujete, a posebno na brizi koju ste pokazali kada je u pitanju Stanijino zdravlje. Hvala vam od srca. Dužan sam da vam kažem da se ona neće oglašavati u medijima. Jutros u 6:15 je odletjela za Ameriku. Kako to obično u životu biva, mimoišli smo se. Dokaz da niko nije znao da zbog loših nalaza ona moli da izađe iz rijalitija je i to da sigurno ne bih par sati prije njenog izlaska iz "Zadruge" ja došao u Cmu Goru, već bih je čekao na izlazu", rekao je on i dodao:


"Za sve koji pitate da Ii smo se čuli - JESMO. Bili smo na vezi od ponoći do njenog ulaska u avion. Jaka i nasmijana je odletjela i svi je sa osmijehom na licu očekujemo da se vrati u Srbiju i da nastavi tamo gdje je stala kada je rijaliti u pitanju. Na njoj je da se što prije oporavi, a na meni da idem u Američku ambasadu po vizu. P.S. U prilog ovoj priči stiže skrinšot naše komunikacije. Živi mi bili."



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.